Νάξος - Μηχανικοί: Χαμόγελα για το Πολεοδομικό Σχέδιο, αλλά...

Νάξος

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου εκπόνησης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Νάξου, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 1.383.208 €. Η προθεσμία για την υποβολή προσφορών ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12/08/2022.

Το Πρόγραμμα εκπόνησης μελετών ΤΠΣ καταρτίστηκε με βάση το αίτημα που υπέβαλε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κατόπιν της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που είχε απευθύνει το ΥΠΕΝ. 

Και ο Σύλλογος Μηχανικών Νάξου με ανακοίνωσή του (φέρει τις υπογραφές του προέδρου κου Κυπριτζή και της γραμματέα κα Σιόντα) εκφράζει την ικανοποίησή του για το σημαντικό αυτό βήμα όσον αφορά την αναβάθμιση της Νάξου και την οριοθέτηση υποδομών. 

Τι αναφέρει )σ.σ. υπάρχει και στο τέλος του άρθρου):   

Η είδηση στον τοπικό τύπο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου εκπόνησης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου μας χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς ο Σύλλογός μας είχε συνδράμει  στη σύνταξη της σχετικής αίτησης.

Σε όλες τις δημόσιες συζητήσεις, ο Σύλλογος Μηχανικών αναδυκνύει συνεχώς την ανάγκη ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για το μέλλον του τόπου μας.

Αυτή τη φορά ελπίζουμε η διαδικασία να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει όλοι οι τοπικοί φορείς και η τοπική κοινωνία στο σύνολό της να στηρίξουν την προσπάθεια, βάζοντας το κοινό καλό ψηλότερα από το όποιο ατομικό συμφέρον.

Με αυτό τον τρόπο θα είμαστε όλοι κερδισμένοι.

 

 

Συνημμένα Αρχεία: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News