Νάξος - Μονή: Μένουμε σπίτι, έχεις ανάγκη; Πάρε τηλέφωνο τους υπεύθυνους

Οι ημέρες είναι δύσκολες... Είναι ξεχωριστές γιατί δεν έχουμε προηγούμενο... Οι συνθήκες αλλάζουν με καταιγιστικούς ρυθμούς και ουδείς μπορεί να γνωρίζει την επόμενη ημέρα... Μάλιστα, λόγω των περιοριστικών μέτρων αυτοί που βρίσκονται σε πιο δύσκολη θέση είναι τα μέλη των ευπαθών ομάδων και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συνδημότες μας... Και μας ενθουσιάζουν οι ειδήσεις που αφορούν δράσεις από την Τοπική Αυτοδιοίκηση που έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών. το έχουμε δει σε αρκετά χωριά της Νάξου, τώρα διαβάζουμε και την σχετική ανακοίνωση από την Κοινότητα Μονής.. Ενός πανέμορφου χωριού στην Ορεινή Νάξο, με εκπληκτικό "μπαλκόνι" στο Αιγαίο, που έχει αρκετούς κατοίκους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες... 

Και η συνεργασία Δήμου και Κοινότητας δίνει την δυνατότητα στους κατοίκους που δεν μπορούν να μετακινηθούν, να βρουν λύσεις... Και η ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Δημ. Λεγάκης αναφέρει: 

"Η Κοινότητα Μονής, τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε και μετά τα πρόσφατα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών ανακοινώνει ότι ο Δήμος Νάξου σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς αναλαμβάνει μέσω του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" αλλά και δια του Προέδρου της Κοινότητας, ο οποίος δεν κωλύεται στις μετακινήσεις του, να μεταφέρει σε ευάλωτα πρόσωπα τα είδη πρώτης ανάγκης, τα τρόφιμα, τα φάρμακα ,τις βασικές υπηρεσίες (πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ - ΟΤΕ - Δήμος κλπ).

Είναι σημαντικό να αναλογιστούμε όλοι τη βαρύτητα της κατάστασης και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, στην προστασία της υγείας μας και κυρίως της υγείας των ευπαθών ομάδων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 694 060 0206, κι στο γραφείο της Κοινότητας από 08:30-15:00 στο τηλέφωνο 22850-32243.

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις ,τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε με υπομονή και αλληλεγγύη".

ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ".