Νάξος - Μουτσούνα: Το "ευχαριστώ" του Γιώργου Ελευθερίου και ... "Οι Αγιοι είναι μαζί μου"

Είναι πρωί της 27ης Μαϊου και η Πυροσβεστική τίθεται σε συναγερμό... Πληροφορία από την Απείρανθο, μιλάει για πτώση αυτοκινήτου στο δρόμο Απειράνθου - Μουτσούνας στο ύψος του Καμπί και για εγκλωβισμό επιβάτη ... Αμεση η αντίδραση των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος και μετά από αρκετή ώρα, όλα τελείωσαν με επιτυχία. Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και με την βοήθεια του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας της Νάξου.. .

Σχεδόν πενήντα ημέρες μετά, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο Γιώργος Ελευθερίου (Κοφτερός)  με ανοιχτή επιστολή του με τίτλο "Ναι, οι Αγιοι είναι μαζί μου" στέλνει ευχαριστίες σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του, όλο αυτό το διάστημα της περιπέτειας που βίωσε και βγήκε νικητής...  Και όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στον επίλογο " Γιατί κατά την ταπεινή μου άποψή όλα είναι θέμα ανθρωπιάς!"

Ας δούμε τι αναφέρει αναλυτικά:

"Μετά την επιστροφή μου από την Αθήνα και την ανάρρωσή μου νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τη βαθύτατη εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου σε όλες τις υπηρεσίες- και κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό που τις στελεχώνει- οι οποίες συνέβαλαν στην αποκατάσταση της υγείας μου μετά το τροχαίο ατύχημά μου στο δρόμο της Μουτσούνας Νάξου στις 27-5-2020:

• στην Πυροσβεστική Νάξου και στους άντρες της, που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος (μετά από δική μας κλήση και όχι τυχαίου μάρτυρα!) άμεσα και με αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο κατάφεραν τον απεγκλωβισμό μου!

• στο ΕΚΑΒ και στα πληρώματα του, για την μεταφορά μου στο Νοσοκομείο Νάξου, (καθώς και σε μεταγενέστερο χρόνο) στο Αεροδρόμιο Νάξου, από την Ελευσίνα στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, με γρήγορο και ασφαλή τρόπο!

• στο Νοσοκομείο Νάξου και δη στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό του , που από την πρώτη στιγμή μέχρι και τη διακομιδή μου στην Αθήνα ήταν από πάνω μου με σίγουρες και επιστημονικές κινήσεις- γεμίζοντάς με ασφάλεια και αισιοδοξία για την κατάστασή μου!

• στο πλήρωμα του ελικοπτέρου του ελληνικού στρατού καθώς και στα μέλη του ΕΚΑΒ που το επάνδρωναν, για την ασφαλή μου αεροδιακομιδή στην Αθήνα!

• στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ και στο ιατρικό και νοσηλευτικό του προσωπικό, για την περίθαλψή μου και την τελική αποκατάσταση της υγείας μου!

• στον Καπετάνιο και στο πλήρωμα του πλοίου BLUE STAR NAXOS, οι οποίοι με περιποιήθηκαν και με πρόσεξαν με τρόπο που πραγματικά με συγκίνησε παρέχοντάς μου ασφάλεια και σιγουριά κατά το ταξίδι της επιστροφής μου προς το νησί μου μετά την έξοδό μου από το Νοσοκομείο της Αθήνας!

Γιατί κατά την ταπεινή μου άποψή όλα είναι θέμα ανθρωπιάς!

Εύχομαι σε όλους Καλό Καλοκαίρι με αγάπη και υγεία!"

# Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Ελευθερίου (Κοφτερός) από το 2017 είναι πρόεδρος του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου της Μουτσούνας Νάξου «ΤΑ ΚΑΠΟΝΙΑ».

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News