Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝάξος: Οδοιπορικό Alpha, Ημέρα 2η και οι επιχειρηματίες εκφράζουν την αγωνία τους...

Νάξος: Οδοιπορικό Alpha, Ημέρα 2η και οι επιχειρηματίες εκφράζουν την αγωνία τους (video)

|

Οδοιπορικ;o του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στη Νάξο για 2η ημέρα… Δείτε την εικόνα που μεταφέρθηκε σε πέντε διαφορετικές εκπομπές και συνολικό χρόνο άνω των 21 λεπτών με τη Νάξο και τους επιχειρηματίες της σε πρώτο πλάνο (δείτε τα σχετικά video) 

Συνεχίστηκε και χθες Τρίτη 28 Απριλίου, για δεύτερη μέρα, το οδοιπορικό του Alpha και του δημοσιογράφου του, Γιώργου Γρηγοριάδη, στη Νάξο, στην οποία, θυμίζουμε, βρίσκονται ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αποστολής του Alpha με τίτλο «Alpha Ελλάδα», η οποία ταξιδεύει στην ελληνική περιφέρεια με στόχο να καταγράψει τις αγωνίες των Ελλήνων μέσα στην καραντίνα αλλά και τις προσδοκίες τους για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον κορονοϊό.

Όπως και χθες (σ.σ. Δευτέρα), έτσι και σήμερα (σ.σ. χθες) το μεγάλο ελληνικό κανάλι «έπαιξε» Νάξο απ’ το πρωί μέχρι και το βράδυ και, μάλιστα, έδειξε… και βουνό και θάλασσα, με τον Γ. Γρηγοριάδη να κάνει, στα πολύπλευρα θέματά του, live συνδέσεις τόσο από παραλίες του νησιού μας όσο και από τα ορεινά!

Τι κυριάρχησε στη σημερινή μέρα του οδοιπορικού του Alpha (κι ενώ όλοι στη χώρα ήταν εν αναμονή της ανακοίνωσης της Κυβέρνησης για την άρση των περιοριστικών μέτρων); Η αισιοδοξία των Ναξιωτών επαγγελματιών ότι το καλοκαίρι θα είναι όλα καλά με τον τουρισμό στο νησί μας παρά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία – αισιοδοξία, η οποία εκφράστηκε σε όλους τους τόνους. Επίσης, η ημέρα είχε και το πολύ ιδιαίτερο μήνυμα-κάλεσμα του Προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, προς τους Έλληνες τουρίστες να προτιμήσουν τη Νάξο για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους!

Δυναμικά και… νοστιμότατα ξεκίνησε το σημερινό οδοιπορικό του Alpha στη Νάξο, με live μαγείρεμα κακαβιάς εν πλω, πάνω σε ψαροκάικο για χάρης της εκπομπής «Happy Day»! (video 1) Ο ρεπόρτερ του καναλιού, Γιώργος Γρηγοριάδης, όχι μόνο έμαθε το μυστικό της κακαβιάς αλλά άκουσε, παράλληλα και τους προβληματισμούς των ψαράδων για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και με πόση αγωνία περιμένουν οι ίδιοι και οι υπόλοιποι επαγγελματίες του νησιού μας τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την άρση των περιοριστικών μέτρων.

kakav.jpg

Κατόπιν, τις, σημαντικές, δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Νάξου στην προετοιμασία τους για την καλοκαιρινή σεζόν που πλησιάζει, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός, ανέδειξε ο ρεπόρτερ του Alpha, Γιώργος Γρηγοριάδης, σε live ρεπορτάζ του από την υπέροχη και ηλιόλουστη παραλία της Αγίας Άννας για την εκπομπή «Εκτός Γραμμής στον Alpha» (video 2) – παράλληλα, ο Γ. Γρηγοριάδης επεσήμανε ότι οι Ναξιώτες επαγγελματίες, ενώ περιμένουν εναγωνίως τις σημερινές ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το ζήτημα των περιοριστικών μέτρων που τώρα ισχύουν για την προστασία από την πανδημία, επιθυμούν στήριξη από την Κυβέρνηση όσον αφορά στον τουρισμό εν όψει της επόμενης μέρας.

sant.jpg

Έπειτα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης βγήκε live και στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων (video 3) του Alpha. Στο ρεπορτάζ του έγινε σαφές ότι οι Ναξιώτες επαγγελματίες του τουρισμού είναι αισιόδοξοι για το καλοκαίρι, παρά τις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός και ήδη προετοιμάζονται για τη σεζόν, ενώ ποντάρουν στον ελληνικό τουρισμό! Ωστόσο, περιμένουν να βοηθηθούν από την Κυβέρνηση κι ακόμη ζητούν οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων και επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν.

Κάλεσμα στους Έλληνες τουρίστες να επισκεφθούν τη Νάξο έκανε, λίγο αργότερα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μιλώντας live από το πανέμορφο Φιλότι της Νάξου στην εκπομπή «Μένουμε Alpha» (video 4). «Η Νάξος μπορεί να σταθεί ως τουριστικός προορισμός», τόνισε ο Δ. Καπούνης, ενώ αποκάλυψε ότι στο νησί οι τιμές θα πέσουν και πως θα είναι εύκολο να κάνει κανείς φθηνές διακοπές σε αυτό. Παράλληλα, την αισιοδοξία τους ότι το χωριό τους θα γεμίσει και φέτος τουρίστες το καλοκαίρι εκφράζουν οι κάτοικοι του Φιλοτίου.

kakkkkkkk.jpg

Με ρεπορτάζ με… άρωμα Νάξου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha  (video 5) ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα! Οι Ναξιώτες επαγγελματίες έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζονται για το καλοκαίρι (με γνώμονα πάντα τους κανόνες ασφαλείας που προκύπτουν από τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης) και είναι αισιόδοξοι ότι η σεζόν θα πάει καλά – άλλωστε, όπως οι ίδιοι λένε, «η Νάξος έχει απ’ όλα, έχει τα πάντα!». Ωστόσο, αυτό που τους προβληματίζει είναι η μετακίνηση των εργαζομένων.

Σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου, τρίτη μέρα του οδοιπορικού του Alpha στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, ο Γιώργος Γρηγοριάδης θα πάει… Μικρές Κυκλάδες (Σχοινούσα, Ηρακλειά, Δονούσα, Κουφονήσια) και θα μας μεταφέρει όχι μόνο όμορφες εικόνες από τα υπέροχα αυτά μέρη αλλά και τις αγωνίες και την καθημερινότητα των κατοίκων τους! Συντονιστείτε στον Alpha!


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ιταλία: Ενεργοποιήθηκε σήμερα το εισιτήριο εισόδου στην Βενετία

Πέντε (5) ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

ΠΝΑι: Με διευρυμένη πλειοψηφία, Συμπαραστάτης του Πολίτη, ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης - Η διαδικασία επιλογής διεξήχθη με μυστική ψηφοφορία στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ιταλία – Εθνικό Συμβούλιο Ερευνών: “Βρήκαμε τον τάφο του Πλάτωνα”

«Ετάφη δε και Πλάτων...» - Ερευνα υποδεικνύει την Ακαδημία Πλάτωνος ως τελευταία κατοικία του φιλοσόφου

Νηστεία: Εύκολοι και νόστιμοι συνδυασμοί τροφών που μπορείτε να κάνετε

Ιδανικοί συνδυασμοί τροφών που μπορείτε να κάνετε την περίοδο της νηστείας

Γ. Βρούτσης: Παραδίδει αύριο την ολυμπιακή φλόγα στους Γάλλους

O αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στην Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Amorgos Trail Challenge: Συνδιοργανωτής ο Δήμος Αμοργού

Ο Δήμος Αμοργού συνδιοργανωτής του 7ου Amorgos Trail Challenge

Σχολεία: Κλείνουν αύριο για τις εορτές του Πάσχα, πότε ανοίγουν;

Κλείνουν τα σχολεία λόγω Πάσχα - Πότε ανοίγουν; - Χρονοδιάγραμμα έως τις εξετάσεις

Aegean Air: Οι Ελληνες φέτος το Πάσχα πάνε Ικαρία και Σητεία (!!!)

AEGEAN: Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το Πάσχα – Στους top προορισμούς εσωτερικού Κέρκυρα, Ικαρία, Σητεία και στο εξωτερικό Μαρόκο

Χ. Θεοχάρης: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις

Τι αναφέρει ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης για φορολογικές δηλώσεις, POS και τέλη κυκλοφορίας

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της