Νάξος: Πεντάωρη διακοπή ρεύματος στη περιοχή της Αγίας Παρασκευής (Ορκός)

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σχεδόν στην υψηλή περίοδο, οι εργασίες συντήρησης όσον αφορά τα ηλεκτροφόρα καλώδια και τους σταθμούς της ΔΕΗ  είναι επιβεβλημένες... Για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Και οι διακοπές ρεύματος με βάση την σχετική ενημέρωση από την αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΔΔΗΕ θα είναι αρκετά μεγάλες σε διάρκεια αύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου τις πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής στον Ορκό της Νάξου. 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ που εκδόθηκε «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 5 Ιουλίου, από τις 08:30 έως τις 13:30 περίπου στις περιοχές πλησίον Αγίας Παρασκευής Ορκού Νάξου».

Και όπως σημειώνεται, η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών.

Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος