Νάξος: Πένθος στο Σκαδό, εντοπίστηκε νεκρός και ο σύζυγος της 67χρονης στην Κερατέα

Η αλήθεια είναι  ότι από χθες που έγινε γνωστή η ιστορία με τους τρεις αγνοούμενους, οι δύο εκ των οποίων (το ζευγάρι) με καταγωγή από τη Νάξο, κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι το σενάριο θα ήταν το χειρότερο δυνατόν.. Όμως, με τις κάκιστες καιρικές συνθήκες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο (θερμοκρασία σχεδόν στο μηδέν στη περιοχή και συνεχή βροχόπτωση) η επιβίωση στην ύπαιθρο μόνο εύκολη δεν είναι…

Και ο επίλογος που γράφτηκε πριν από λίγο στην Κερατέα ήταν τραγικός… Κι αυτό γιατί εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο αγνοούμενοι που επέβαιναν σε Ι.Χ. μαζί με την 67χρονη Ναξιώτισσα (καταγωγή από το Σκαδό, διαμονή στην Αθήνα) η οποία εντοπίστηκε χθες νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τους το οποίο όπως όλα δείχνουν παρασύρθηκε από τα νερά μετά από ισχυρή νεροποντή που έπληξε την περιοχή. Το εντυπωσιακό της έρευνας; Ο δεύτερος νεκρός βρέθηκε σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τον πρώτο.

Οι τρεις είχαν πάει για ψώνια στη λαϊκή όπως έκαναν κάθε εβδομάδα.. Το ζευγάρι από τη Νάξο (ο Αντώνης και η Ζαφείρα Σαχά) και ο γείτονάς τους που είχε ρόλο οδηγού… Όμως, από το απόγευμα της Πέμπτης χάθηκαν. Ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού (ο έτερος ζεί στη Νάξο και ήδη βρίσκεται στην Αθήνα)  δήλωσε την εξαφάνιση των γονέων το πρωί της Παρασκευής και το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία εντόπισε το όχημα, με το οποίο μετακινήθηκαν οι τρεις ηλικιωμένοι, στο Άνω Δασκαλό στο Ομβριόκαστρο  μέσα σ' ένα ρέμα.

Η σορός της 66χρονης, βρέθηκε εντός του οχήματος, με το αίτιο θανάτου να δείχνει πνιγμό. Από την αστυνομία εικάζεται ότι λόγω της σφοδρής νεροποντής, το αυτοκίνητο είτε ανετράπη από το δρόμο είτε το παρέσυρε το νερό.