Νάξος - Πλάκα: Μίνι περιπέτεια για 29χρονο κολυμβητή και η έγκαιρη αντίδραση του Λιμενικού

Πρωινή περιπέτεια χθες στην ευρύτερη περιοχή της Πλάκας για 29χρονο κολυμβητή αλλά και συναγερμός στο Λιμεναρχείο Νάξου μετά από ενημέρωση ότι έχει χαθεί κολυμβητής ενώ απολάμβανε το μπάνιο του.

Όπως ήταν λογικό άμεσα κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός τόσο από ξηράς όσο και από θαλάσσης και με ιδιωτικό σκάφος (βλ «Κύμα») όσο και με τα μέσα του Λιμενικού Σώματος και άρχισε ο αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό του 29χρονου…  

Το ευχάριστο είναι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα εντοπίστηκε ο 29χρονος, η περισυλλογή έγινε από το πλήρωμα του σκάφους που διαθέτει το Λιμενικό Σώμα και βέβαια δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του νησιού, από τη στιγμή που ήταν καλά στην υγεία του..

Αναλυτικά, το δελτίο ενημέρωσης από τη σελίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος, αναφέρει:

"Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες Δευτέρα 6 Ιουλίου), η Λιμενική Αρχή Νάξου, για αγνοούμενο 29χρονο αλλοδαπό κολυμβητή στη θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΚΑ”  δυτικά ν. Νάξου. Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Τ/Χ «ΚΥΜΑ» Τ. Νάξου 133, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.
Ο 29χρονος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και περισυνελέγη από το πλήρωμα του  περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή".
 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News