Νάξος – Πολύτεκνοι: Κάλαντα και δώρα για τα παιδιά

Και οι Πολύτεκνοι έχουν ψυχή… Και θα απολαύσουν με ξεχωριστό τρόπο τις εορτές των Χριστουγέννων με τα παιδιά τους και κυρίως με όλους τους αγαπημένους τους φίλους. Με κάλαντα, με την έλευση του Αη Βασίλη και την διανομή δώρων στα παιδιά. Πότε και που; Το πρωί της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 11:00) στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Νάξου, δίπλα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή των Νικόλαου Μετζουβή (πρόεδρος) και Βαγγέλη Κατσαρά (γραμματέας)…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Νάξου:

«Με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νάξου με χαρά σας ενημερώνει για τις δραστηριότητες που διοργανώνει για τους μικρούς μας και μεγάλους φίλους.

Θέλοντας να συμβάλουμε και εμείς στο εορταστικό κλίμα και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές αλλά και στιγμές ξεγνοιασιάς. Την Κυριακή 23/12/2018 και ώρα 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στα γραφεία του συλλόγου μας που βρίσκονται δίπλα από το 2ο δημοτικό σχολείο της Χώρας Νάξου.

Θα ψάλλουν κάλαντα, θα υπάρχουν πεντανόστιμες λιχουδιές για όλους και φυσικά θα μας επισκεφτεί ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης των παιδιών όπου θα μοιράσει δώρα στα παιδάκια των πολύτεκνων οικογενειών.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!»