Νάξος: Πρωινό ... ατύχημα αλλά με φύλακα άγγελο

Νωρίς το πρωί στη Χώρα Νάξου... Στο δρόμο που οδηγεί από τον κόσμο του Ραντεβού προς την Χώρα και δη το Αστυνομικό Τμήμα. Πάνω στη στροφή που οδηγεί στο ένα από τα περιφερειακά παρκινγκ που υπάρχουν ώστε να αφήνουν κάτοικοι και επισκέπτες τα αυτοκίνητά τους και να εισέρχονται τη πόλη.. 

Αυτοκίνητο κάνει κίνηση να βγει από το παρκινγκ και έχουμε εμπλοκή δικύκλου που πήγαινε προς την Χώρα... Έμπαινε στη πόλη... Το πως βρέθηκαν αντιμέτωποι, είναι υπό διερεύνηση, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η όποια σύγκρουση δεν ήταν ιδιαίτερη δυνατή, οι ζημιές με τη πρώτη ματιά δεν είναι σημαντικές, ενώ αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο όλους μας, είναι ότι οι εμπλεκόμενοι οδηγοί με βάση την έως τώρα πληροφόρηση είναι καλά στην υγεία τους και μάλιστα ο οδηγός του δικύκλου μπήκε περπατώντας στο ασθενοφόρο, όπως μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, καθώς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου για τις πρώτες βοήθειες.. 

Αυτό που λέμε πάντα είναι προσοχή... τα μάτια δεκατέσσερα και κυρίως όχι μεγάλες ταχύτητες απ όλες τις πλευρές... Κανείς δεν θα φτάσει πιο γρήγορα, εάν βιάζεται. Αντίθετα, αυτό που μετράει είναι η ασφάλεια... Οδηγών, συνοδηγών αλλά και των ανθρώπων που περπατούν στους δρόμους και ειδικά σ' αυτό τον δρόμο που είναι και στενός και δεν έχει πεζοδρόμιο για τους πεζούς... Πάγιο αίτημα άλλωστε των κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής για βελτίωση του δρόμου, που κακά τα ψέματα είναι από τους πλέον πολυσύχναστους του νησιού 

 Ευχαριστούμε τους φίλους της ιστοσελίδας μας για τις φωτογραφίες 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News