Νάξος: Προσοχή έργα στην είσοδο του Αγίου Προκοπίου

Ε καλοκαίρι έρχεται, να μην κάνουμε και δουλίτσες; και δη στις περιοχές που έχουν άμεση σχέση με τον τουρισμό; Κι έτσι σήμερα και αύριο ο δρόμος στην είσοδο του Αγίου Προκοπίου θα είναι κλειστός για να φτιάξουμε το δίκτυο αποχέτευσης... Οπότε όσοι θέλουν να πάνε Αγιο Προκόπιο να επιλέξουν τον ... περιφερειακό ήτοι από την Αγία Αννα

Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 

"Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας από τη θέση «Πρατήριο υγρών καυσίμων, Μαργαρίτη Σταμάτη» προς πλαζ Αγίου Προκοπίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου.

Οι βασικές εργασίες εκσκαφών και κατασκευής των συνδέσεων του δικτύου στο τμήμα αυτό θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25/4/2018 και Πέμπτη 26/4/2018, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση από και προς την πλαζ Αγίου Προκοπίου θα γίνεται περιφερειακά, μέσω του δρόμου αεροδρομίου – Αγία Άννα – Βαγιά.

Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News