Νάξος: Σύλληψη 21χρονου από στελέχη του λιμενικού για ναρκωτικά

Το λιμάνι στη Νάξο μπορεί να αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου και εξόδου στο νησί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι περνούν μόνο οι ...καλοί. Επιχειρούν να περάσουν και άλλα "καλά παιδιά"... Το ευχάριστο όμως είναι οτι «έχουν γνώσιν οι φύλακες». Και αρκετά συχνά διαβάζουμε για τη δράση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος που προλαμβάνει τα κακώς κείμενα πριν καν ... αναπτυχθούν. Οπως σήμερα, το μεσημέρι όταν και αποβιβάστηκε νεαρός από το ...εξωτερικό, ο οποίος είχε στις αποσκευές του συσκευασίες με διάφανη ...μεμβράνη. Για προσωπική ή όχι χρήση, ελάχιστα ενδιαφέρει. Το θέμα είναι ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, σωστά ενημερώμενα, άμεσα ενέργησαν και συνέλαβαν τον 21χρονο, ο οποίος και γνωρίζει πως είναι το κρατητήριο του Λιμενικού Σώματος της Νάξου... Και έχουμε και την επόμενη επίσκεψη... στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω... 

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά... 

"Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη  μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Λιμεναρχείου Νάξου, ένας 21χρονος αλλοδαπός,  για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών .

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα Νάξου μετά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από λιμένα Ίου, εντοπίστηκε στην κατοχή του 21χρονου αλλοδαπού, πέντε (05) συσκευασίες με διάφανη μεμβράνη που περιείχαν πιθανόν κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 3,1 γραμμαρίων.

Επίσης στην κατοχή του ανωτέρω βρέθηκε το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων δέκα πέντε (2515 €) ευρώ.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν όλες οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και το χρηματικό ποσό".