Νάξος: Σύλληψη 73χρονου γιατί πυροβόλησε σκύλο, παλεύει για τη ζωή του το τετράποδο

Σκυλάκι - Νάξος

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων η χθεσινή και να διαβάζεις είδηση ότι 73χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε τετράποδο (σκύλο) εεε δεν είναι κι ότι καλύτερο ε; Συνέβη στη Νάξο... Χθες το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες του naxospress.gr, στη πεδινή Νάξο, ένας 73χρονος είδε ένα σκυλί να κινείται ελεύθερα και το πυροβόλησε. Το ευχάριστο είναι ότι δεν το σκότωσε. Και βέβαια μπορεί η ενημέρωση από την αστυνομία να αναφέρει "κυνηγετικό όπλο" αλλά ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου δεν έχει σχέση με τους κυνηγούς...  Και βέβαια όλα τα όπλα δεν είναι κυνηγετικά.. 

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι ιδιοκτήτες του τετράποδου (ηλικία μόλις 18 μηνών, εμβολιασμό και με τσιπάκι αλλά και κολάρο με το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη) μόλις το εντόπισαν το μετέφεραν σε κτηνιατρείο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την χθεσινή ημέρα... 

Η ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων αναφέρει: 

"Την 04-10-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 73χρονος ημεδαπός ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε ζώο συντροφιάς (σκύλο). Κατασχέθηκαν το όπλο και -33- φυσίγγια".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News