Νάξος: Σύλληψη για ναρκωτικά

Αχ αυτές οι μεταφορές... Μα μέσα σε κουτί από γκοφρέτες; Δεν έχουν καθόλου φαντασία; Και τα Στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου δεν έχασαν την ευκαιρία. Αξιοποίησαν κάθε λεπτομέρεια και χθες έφτασαν στην σύλληψη δύο Ελληνίδων που είχαν πάρει στα χέρια του το μαγικό ...κουτάκι, ενώ πλέον αναζητείται και ο τρίτος της παρέας που δεν είναι άλλος από τον αποστολέα. Μιλάμε πάντα για ναρκωτικές ουσίες και μία σημαντική είδηση που έρχεται από το σημερινό δελτίο ενημέρωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων

Και αναφέρει: "  Συνελήφθησαν την 11.07.2018 στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δυο ημεδαπές ηλικίας 58 και 36 ετών κατηγορούμενες για αγορά-προμήθεια-μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός 39χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για αποστολή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, χθες το απόγευμα εντοπίστηκε η 58χρονη αμέσως μετά την παραλαβή δέματος, από μεταφορική εταιρία, μέσα στο οποίο υπήρχε επιμελώς κρυμμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 37,5 γραμμαρίων.

Όπως διακριβώθηκε το δέμα είχε αποσταλεί από τον 39χρονο με τελικό αποδέκτη την 36χρονη κατηγορούμενη.

Ο συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου".