Νάξος: Σύλληψη μετά από αντίσταση, 24χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Και οι δράσεις των Σωμάτων Ασφαλείας στα νησιά του Αιγαίου καλά κρατούν σε μία προσπάθεια να περιορίσουν την διακίνηση - κυρίως - ναρκωτικών ουσιών... Αποτέλεσμα; Τα κρατητήρια να γεμίζουν από ανθρώπους που μεταφέρουν ναρκωτικές ουσίες... Αρκετές φορές πάντως, οι συλλήψεις δεν έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Όπως στην χθεσινή περίπτωση που έλαβε χώρα στη χερσαία ζώνη της Νάξου. Όταν αστυνομικοί εντόπισαν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε ναρκωτικές ουσίες, αντιστάθηκε και επιχείρησε να διαφύγει αλλά στο τέλος συνελήφθη και πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο και σήμερα μεταφέρεται στον Εισαγγελέα και τα περαιτέρω... 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης: 

"Συνελήφθησαν στην Κω, τη Νάξο και τη Μύκονο, αντίστοιχα, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 24, 26 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών. Και θα οδηγούν  στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ειδικότερα:

Χθες (2 Σεπτεμβρίου 2019) απογευματινές ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω πραγματοποίησαν έλεγχο στον 30χρονο αλλοδαπό διαπιστώθηκε ότι κατείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,7 γραμμαρίων, καθώς και 500€.

Νυχτερινές ώρες (της 2/3 Σεπτεμβρίου 2019) πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου στον 24χρονο, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά με σκοπό να διαφύγει και όπως προέκυψε είχε μεταβεί στη Νάξο με πλοίο της γραμμής από Πειραιά μεταφέροντας ναρκωτικά. Συγκεκριμένα κατείχε:

· Κοκαΐνη βάρους 20 γραμμαρίων

· Κάνναβη βάρους 4,3 γραμμαρίων

· Αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης

· Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

· Κινητό τηλέφωνο

Σήμερα (3 Σεπτεμβρίου 2019) πρώτες ώρες έπειτα από έλεγχο πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου στον 26χρονο αλλοδαπό βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,1 γραμμαρίων.

Οι ναρκωτικές ουσίες μαζί με τα υπόλοιπα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν".