Νάξος - Σύλλογος Μηχανικών: Το "αντίο" στην Ειρήνη Λεβογιάννη

Μηχανικοί

".Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης συναδέλφου Ειρήνης Λεβογιάννη, προκάλεσε την ειλικρινή θλίψη όλων όσων την γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της.

Θα τη θυμόμαστε ως άνθρωπο αγαπητό και δραστήριο και ως μια εξαίρετη αρχιτέκτονα. 

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συνάδελφων μας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της". 

Με την αναφορά αυτή, ο Επιστημονικός Σύλλογος Μηχανικών Νάξου λέει το τελευταίο "αντίο" στην Ειρήνη Λεβογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (17/07) κι ενώ βρίσκονταν στην Αθήνα δίνοντας τη δική της μάχη απέναντι στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με παρρησία και υπομονή... 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα naxostimes.gr 

"Η Ειρήνη Λεβογιάννη Αρχιτέκτων Μηχανικός, σύζυγος του γιατρού Ηλία Καραμπάτσου εργάστηκε για αρκετές δεκαετίες στο νησί της, τη Νάξο. Ήταν μία εξαίρετη επιστήμονας αλλά και υπέροχος άνθρωπος. Αγαπούσε ιδιαίτερα τη Νάξο και κυρίως την ιδιαίτερη πατρίδα της την Κωμιακή και δεν ήταν λίγες οι φορές που συνέβαλε, ως επιστήμονας, για το κοινό καλό.

Η Ειρήνη Λεβογιάννη ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος με συμμετοχή σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Μάλιστα συμμετείχε στην ομάδα μηχανικών που είχε αναλάβει τη δωρεάν σύνταξη της μελέτης για την αναπαλαίωση του κτηρίου-δωρεάς, που θα στέγαζε το «Μουσείο Ιστορίας και Πολιτισμού της Κωμιακής».

Η κηδεία της θα γίνει την προσεχή Τρίτη (19 Ιουλίου) στο Χαλάνδρι, στην Αθήνα". 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News