Νάξος: Τετραήμερο (11-14 Απριλίου) με επίκεντρο τη πεδινή Νάξο

Αιμοδοσία

"... Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στους συνανθρώπους μας που κινδυνεύει η υγεία τους και έχουν ανάγκη μετάγγισης αίματος... Προσφέρουμε με όλη μας την αγάπη λίγο από το αίμα μας, με πίστη ότι και σ’ αυτήν την προσπάθεια θα βγούμε νικητές!...»

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Στήριξης του Κέντρου Υγείας Νάξου ξεκινάει τη Δευτέρα 11 Απριλίου και για τέσσερις ημέρες εθελοντική αιμοδοσία του Απριλίου, αρχής γενομένης από το χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Παντάνασσας Νάξου και στη συνέχεια θα πάμε... Γλινάδο, Αγερσανί (Αγιος Αρσένιος) και Τρίποδες 

Η σχετική πρόσκληση αναφέρει: 4ημερη αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος «Εθελοντική Αιμοδοσία Νάξου» σε συνεργασία με το Ίδρυμα Στήριξης του νοσοκομείου Νάξου. και βέβαια τους συλλόγους Γλινάδου , Τριπόδων και Αγίου Αρσενίου 

 .. Φίλοι και φίλες......Ήρθε ο καιρός και πάλι να ξεδιπλώσουμε τα φύλλα της καρδιάς μας, που γράφουν ...Ανθρωπιά και να τα απλώσουμε πάνω στο πάσχοντα συνάνθρωπό μας, προσφέροντάς του, ανάσα από την ανάσα μας. Πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβόυ μας,ας αναδείξουμε το μεγαλείο της ψυχής μας προσφέροντας το πολύτιμο αγαθό για μας και τους άλλους αίμα!

Η εθελοντική αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί τόσο για τη πόλη ης Νάξου  όσο και για τα τρία χωριά (Γλινάδο, Αγιο Αρσένιο και Τρίπεδες ) και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 11 Απριλίου: Χώρα Νάξου - στην Παντάνασσα. Ώρα: 16:00 – 20:00

Τρίτη 12 Απριλίου: Χώρα Νάξου -  στην Παντάνασσα. Ώρες: 13:00 – 20:00

Τετάρτη 13 Απριλίου: Γλινάδο Νάξου : 10:00 – 14:00

Αγερσανί Νάξου: 17:00 - 21:00 

και Πέμπτη 14 Απριλίου: Τρίποδες Νάξου, ώρα: 16:00 – 20:00

*Απαραίτητος είναι ο αριθμός ΑΜΚΑ

Και όπως είναι γνωστό λίγα λεπτά από το χρόνο μας, αρκεί για να μας οδηγήσουν στα υπέρτατα μονοπάτια της προσφοράς, σώζοντας μια ζωή!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News