Νάξος: Τηλέφωνα επικοινωνίας με το Δήμο σε περίπτωση ανάγκης

Οδηγίες από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προς τους Δημότες που βρίσκονται στα χωριά (κοινότητες) σε περίπτωση που κάποιος χρειάζεται να επικοινωνήσει με τους αρμοδίους. Την ίδια στιγμή υπενθυμίζει:

Aπαιτείται όλοι να τηρήσουμε τα μέτρα προφύλαξης για την πρόληψη και τον περιορισμό της διάδοσης του νέου ιού.
- Περιορίζουμε τις μετακινήσεις
- Μένουμε στον τόπο κατοικίας μας
- Μένουμε στο σπίτι μας
- Διεκπεραιώνουμε τις υποθέσεις μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά
Γιατί η απειλή είναι ανάμεσά μας.

90427307_219672839407684_113525821108387840_o.jpg

Και να υπενθυμίσουμε ότι σε συνέχεια του υπ΄αρ. ΦΕΚ 833/Β’/2020, o Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναστέλλει τη λειτουργία του κλειστού Γυμναστηρίου και του ΔΑΚ Νάξου και όλων των περιφερειακών γηπέδων στις Κοινότητες και στις Μικρές Κυκλάδες, των κλειστών δημοτικών χώρων και αιθουσών που λειτουργούν ως χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναθροίσεων (Σχολή Ουρσουλινών, Δημοτικό Θέατρο Ι. Καμπανέλλης, Ανδρονίκειο, κοινοτικές αίθουσες κ.α.) καθώς και των παιδικών χαρών για το χρονικό διάστημα έως 27/3/20. Παράλληλα, ανακαλείται η άδεια χρήσης των σχολικών προαυλίων από τους Αθλητικούς Συλλόγους, στο πλαίσιο πρόληψης της διάδοσης του νέου Κορονοϊού.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ανασταλεί η λειτουργία του ΚΑΠΗ, του ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και των Σχολών Γονέων.
Αντίθετα, το ΚΗΦΗ θα λειτουργεί κανονικά από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και ώρες 7:30 - 15:30.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News