Νάξος: τρίτωσε το ...κακό χάθηκε μία ακόμη ανθρώπινη ζωή ενώ έκανε μπάνιο

Το κακό τρίτωσε… Η ελπίδα που είχαμε ότι η αλλοδαπή λουόμενη θα άντεχε και θα ανταποκρίνονταν στη προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου δεν καρποφόρησε…. Και η λίστα των λουόμενων που χάνουν τη ζωή τους στις Ελληνικές θάλασσες μεγαλώνει. Και για την Νάξο είναι η 3η ανθρώπινη ζωή που χάνεται εντός του Σεπτεμβρίου… Και οι τρεις περιπτώσεις έχουν ένα κοινό στοιχείο: ανήκουν στην 3η ηλικία…

Όπως αναφέραμε κι χθες, γύρω στις 5 το απόγευμα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Νάξου από την ευρύτερη περιοχή του Αλυκού για περίπτωση λουόμενης ότι βρίσκεται σε κίνδυνο. Άμεση αντίδραση από το Λιμενικό Σώμα, παράλληλα ενημέρωση στο ΕΚΑΒ που έστειλε ασθενοφόρο και άρχισε η μάχη με το χρόνο… Αλλά χωρίς όμως το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Και διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε το αρμόδιο γραφείο του Υπουργείου…

«Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (24/9), από τη θαλάσσια περιοχή της Παραλίας «Πυργάκι» Νάξου, μία 81χρονη αλλοδαπή.

Η ηλικιωμένη γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. - Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου, που διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».