Νάξος Βίβλος (Τρίποδες): Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμο προς την Πλάκα

Καλοκαίρι και έχουμε δράσεις... Από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε μία προσπάθεια να είναι έτοιμα τα σχολεία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Και όπως διαβάζουμε σε ενημέρωση που έστειλε ο Δήμος με τίτλο "Ανακατασκευή – Επισκευή WC στο Δημοτικό Σχολείο Βίβλου Νάξου”, θα έχουμε διακοπή κυκλοφορίας για περίπου εκατό (100) μέτρα στο δρόμο που διέρχεται δυτικά του δημοτικού σχολείου και οδηγεί προς την Πλάκα. Η διακοπή θα ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου και θα έχει διάρκεια έως την Παρασκευή 26 Ιουλίου.. Οπότε προσοχή.. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναφέρει:  "Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας (σε μήκος περίπου 100 μέτρων) της οδού που διέρχεται δυτικά του Δημοτικού Σχολείου Βίβλου με κατεύθυνση την περιοχή «Πλάκα» Βίβλου, προκειμένου να εκτελεστούν με ασφάλεια εργασίες κατεδαφίσεων και εκσκαφών της περίφραξης του προαύλιου χώρου 

Οι εργασίες κατεδάφισης και εκσκαφών θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 17/07/2019 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 26/07/2019, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η διέλευση των τροχοφόρων θα εκτελείται δια της περιμετρικής οδού ανατολικά του Δημοτικού Σχολείου της Βίβλου.

Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης – ορατής και κατά τη διάρκεια της νύχτας – ώστε  αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου καθώς και για την εναλλακτική διαδρομή παράκαμψης που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος. Με ευθύνη του αναδόχου θα γίνεται ενημέρωση του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News