Νάξος: Ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Νάξος

Καιρός δεν ήταν; Το έργο έπρεπε να είναι έτοιμο από την 17η Απριλίου.... Ομως, η ενεργειακή κρίση έφερε τα πάνω κάτω και στη Νάξο όσον αφορά την ολοκλήρωση του έργου "Αντικατάσταση του παλαού δικτύου ύδρευσης από τον Αγιο Χρυσόστομο έως το Φαρμακείο Δελλαρόκα"... Μέχρι και ενημέρωση στον Εισαγγελέα είχαμε. Η ουσία είναι ότι από σήμερα Πέμπτη 5 Μαϊου ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (έξοδος λιμανιού έως ποτάμι) με σκοπό να έχουν ολοκληρωθεί την 17η Μαίου... 

Μέχρι τότε θα παραμείνουν σε ισχύ τα μέτρα όσον αφορά την αμφιδρόμηση της παραλιακής οδού στην πόλη της Νάξου ενώ αμέσως μετά θα προχωρήσουμε στην μονοδρόμηση όπως είχαμε συνηθίσει.... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 

"Στο πλαίσιο του έργου «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγ. Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δελλαρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος» και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης, από την Πέμπτη 5 Μαΐου ξεκινούν οι εργασίες απόξεσης (φρεζάρισμα) του ασφαλτοτάπητα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (από το Φαρμακείο Δελλαρόκα έως τη συμβολή με την οδό Μ. Μαργαρίτη και Κοντολέοντος - ΟΑΕΔ), προκειμένου να γίνει ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος.

Oι οδηγοί οχημάτων παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους για όλο το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την κατανόηση και τη συνδρομή όλων, για την ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News