Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝότιο Αιγαίο - Κως: Ξυλοκόπησε την έγκυο σύζυγό του - Νεκρό το...

Νότιο Αιγαίο – Κως: Ξυλοκόπησε την έγκυο σύζυγό του – Νεκρό το ένα από τα δύο δίδυμα βρέφη

|

Ο άγριος ξυλοδαρμός και τραυματισμός μίας 30χρονης εγκύου από τον σύντροφό της ήταν η αιτία να χάσει το ένα από δίδυμα βρέφη που κυοφορούσε

Τον δρόμο του δικαστηρίου πήρε η υπόθεση μιας 30χρονης γυναίκας στην Κω η οποία έχασε το ένα από τα δύο βρέφη που κυοφορούσε μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύντροφό της. Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου εκδικάζεται σήμερα Δευτέρα η υπόθεση της 30χρονης γυναίκας από την Βουλγαρία κατά του επίσης Βούλγαρου συντρόφου της, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό σε βάρος της τότε εγκύου 30χρονης, που είχε αποτέλεσμα το θάνατο του ενός εκ των δύο βρεφών που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω αλλά και την κατάθεση που έδωσε η 30χρονη, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2015, οπότε και ο κατηγορούμενος επέστρεψε σπίτι τους γύρω στις εννέα έχοντας πιει. Τότε εκείνη τον ρώτησε τι είχε συμβεί και εκείνος άρχισε να της φωνάζει. Η 30χρονη κατέθεσε πως επειδή και άλλες φορές που είχε πιει ο σύντροφός της την είχε χτυπήσει μετακινούνταν από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο για να μην δώσει συνέχεια.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η ίδια, ο σύντροφός της την άρπαξε από χτυπώντας την στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς της στο μάτι και μετά πήγε και κοιμήθηκε. Μετά το συμβάν, η 30χρονη σκεπτόμενη ότι έπρεπε να προστατέψει τα παιδιά που κυοφορούσε, καθώς βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποφάσισε την επόμενη ημέρα να πάει στο σπίτι του πατέρα της.

Το ίδιο απόγευμα ωστόσο, ο σύντροφός της αναζητώντας της έφτασε στο σπίτι του πατέρα της τραβώντας την με την βία έξω. Ο άνδρας την έβαλε στο αυτοκίνητό του και στη διάρκεια της διαδρομής  τη γρονθοκόπησε με βιαιότητα στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς την σοβαρά. κατεβάζοντας της μάλιστα το κεφάλι προκειμένου να μην φαίνεται έξω.

Ωστόσο επειδή η 30χρονη συνέχισε να προβάλει αντίσταση, ο σύντροφός της την απείλησε ότι θα την σκοτώσει με ένα κατσαβίδι που κρατούσε και με το οποίο την τραυμάτισε στην αριστερά πλευρά της κοιλιάς της και στο δεξί πόδι.

Όπως συνεχίζει το παραπεμπτικό βούλευμα, όταν έφθασαν στο σπίτι τους, ο Βούλγαρος κατηγορούμενος φέρεται να επέφερε στην 30χρονη γυναίκα βίαια και ισχυρά πλήγματα με κλωτσιές στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής της χώρας, στα πλευρά και στην πίσω πλευρά του δεξιού ποδιού της στο ύψος του μηρού. Εξαιτίας των χτυπημάτων αυτών η κοπέλα υπέστη τραυματισμούς σε σημεία του σώματός της.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 7 Ιουνίου 2015, η 30χρονη αισθάνθηκε έντονους πόνους και πήγε στο νοσοκομείο της Κω όπου διαπιστώθηκε ότι το ένα από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε ήταν ήδη νεκρό και αμέσως μετά υπεβλήθη σε καισαρική τομή.

Για την υπόθεση ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για διακοπή εγκυμοσύνης χωρίς τη συναίνεση της εγκύου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος του Βούλγαρου συντρόφου, για τις οποίες και αύριο θα λογοδοτήσει ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου.

Ο κατηγορούμενος στον ανακριτή της Κω είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε υποστηρίξει πως η 30χρονη σύντροφός του δεν ήταν σε καλή ψυχική κατάσταση, ότι εκδήλωνε πολύ συχνά συμπεριφορές ζηλοτυπίας απέναντί του, ότι δεν τον εμπιστευόταν, ότι η ίδια προκάλεσε με τη χρήση κατσαβιδιού που βρήκε μέσα στο αυτοκίνητό του στη διαδρομή προς το σπίτι τους, τα θλαστικά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι της και πως εκείνος απλώς τη χαστούκισε στο πρόσωπο.

Μετά την απολογία του ο αλλοδαπός είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του καθώς και της καταβολής εγγύησης 1500 ευρώ.

 Με πληροφορίες από Rodiaki


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

Μύκονος: “Καμπάνα” σε beach bar, ποιος ο λόγος;

Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού - Βάσει της σύμβασης παραχώρησης θα έπρεπε να καταλαμβάνει μόλις 356 τ.μ.

Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου: Πρόσκληση για κατασκευή χελιδονοφωλιάς

Πότε και που ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου θα δημιουργήσει χελιδονοφωλιές

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες