Πάρος: Εντοπίστηκε άστεγος στο αγροκήπιο Παροικιάς

Στο αγροκήπιο Παροικιάς εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχει βρει «καταφύγιο» ένας Πολωνός, περίπου 40 ετών ή και μικρότερος, ο οποίος μιλάει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα. Βοήθεια προς τον άστεγο Πολωνό δίνει αυτή τη στιγμή ένας Αλβανός συμπολίτης μας.

Ο άστεγος δούλευε το καλοκαίρι σε διάφορες εργασίες, αλλά τώρα τον χειμώνα δεν έχει δουλειά. Περισσότερο από κάθε άλλη βοήθεια ο άστεγος ζητάει εργασία (γνωρίζει όπως λέει τη δουλειά του μπογιατζή), ή όποια άλλη δουλειά υπάρχει.

Σημειώνουμε πάντως ότι οι συνθήκες διαβίωσής του αυτή την εποχή -και ιδιαίτερα με το κρύο και τους ανέμους που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες-, είναι αρκετά δύσκολη.

Ο “Fileleutheros” επικοινώνησε τόσο με τον πρόεδρο της Κοινωνικής Προστασίας – Πρόνοιας και Αλληλεγγύης δήμου Πάρου, Μικέ Λεοντή, όσο και με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Πάρου, Παν. Ιορδάνη. Και οι δύο παραπάνω δεν γνώριζαν το γεγονός και όπως μας είπαν από αύριο (Παρασκευή) το πρωί, θα προσπαθήσουν να δουν πώς μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση. Ο κ. Λεοντής πρόσθεσε ότι θα δει πιο διεξοδικά το θέμα και με την κοινωνική λειτουργό.