Πάρος: Νεκρή βρέθηκε σε αγρόκτημα η Τσέχα τουρίστρια

Τραγωδία... Δεν είχαν αίσιο τέλος οι έρευνες που διεξήγαγαν τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας αλλά και οι εθελοντές από το μεσημέρι της Παρασκευής (08/06) στη γειτονική Πάρο με σκοπό να βρουν την Τσέχα kostalova (με βάση τις πληροφορίες και φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Πρεσβεία της Τσεχίας) η οποία για άγνωστο λόγο είχε χαθεί στην περιοχή της Αλυκής και μάλιστα λίγες ώρες μετά την άφιξή της - μαζί με το σύζυγό της - από την Πράγα... 

Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα parianostypos.gr ελάχιστοι ήταν αυτοί που από την πρώτη στιγμή πίστευαν ότι θα βρουν ζωντανή την 65χρονη τουρίστρια... Και βέβαια κάθε λεπτό που περνούσε ήταν εις βάρος της... Και αργά το απόγευμα είχαμε το αποτέλεσμα. Τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων είχαν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στην περιοχή της Αλυκής καθότι σύμφωνα με πληροφορίες εκεί την είχαν δει για τελευταία φορά, ήτοι κοντά στα μπλόκια του νέου αγκυροβολίου της Αλυκής, στη νότια πλευρά του χωριού.  

Και τελικά η σορός της εντοπίστηκε στην περιοχή Πίσω Αλυκή, στη θέση Φαραγγας μέσα σε κτήμα και μακριά από την θάλασσα. 

Η τουρίστρια έπασχε από άνοια και για τον εντοπισμό στήθηκε μηχανισμός ερευνών από στεριά και θάλασσα, ενώ επιστρατεύτηκαν και πτητικά μέσα. Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και αναμένεται και το πόρισμα της νεκροψίας ώστε να γνωρίζουμε τις συνθήκες θανάτου της..