ΠΝΑΙ - Κυκλάδες: Προς έγκριση έργα οδοποιίας ύψους 21,8 εκατ. ευρώ (!!!)

"Ανταποκρινόμαστε στην μεγάλη αναγκαιότητα αναβάθμισης της ασφάλειας του οδικού δικτύου των νησιών των Κυκλάδων, παρακάμπτοντας τις πρωτόγνωρες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο.." Ποιος το λέει αυτό και γιατί; Μα πολύ απλά αναφερόμαστε στον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, ο οποίος και μας παρουσιάζει την είδηση ότι προχωράει προς έγκριση ένα τεράστιο έργο οδοποιίας στις Κυκλάδες. Και με προϋπολογισμό της τάξης των 21, 8 εκατ. ευρώ...

Αναλυτικά η δήλωσή του ...

Εισάγονται προς έγκριση στην προσεχή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8-3-2021, οι μελέτες βελτίωσης του οδικού δικτύου των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, συνολικού προϋπολογισμού: 21.850.000,00 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, οι προς έγκριση μελέτες συντήρησης οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας αφορούν τα νησιά:

1) Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, συνολικού προϋπολογισμού 6.700.000,00 ευρώ

2) Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Πάρο, Αντίπαρο και Αμοργό, συνολικού προϋπολογισμού 5.550.000,00 ευρώ

3) Σέριφο, Σίφνο, Μήλο και Κίμωλο, συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000,00 ευρώ

4) Θήρα, Θηρασιά, Ίο, Φολέγανδρο και Ανάφη, συνολικού προϋπολογισμού 3.550.000,00 ευρώ

5) Κύθνο και Κέα, συνολικού προϋπολογισμού 2.600.000,00 ευρώ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Προχωράμε στην υλοποίηση των μεγαλύτερων παρεμβάσεων βελτίωσης του οδικού δικτύου που έγιναν ποτέ. Ανταποκρινόμαστε στην μεγάλη αναγκαιότητα αναβάθμισης της ασφάλειας του οδικού δικτύου των νησιών των Κυκλάδων, παρακάμπτοντας τις πρωτόγνωρες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο και συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η Περιφερειακή Αρχή που σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που κληρονομήσαμε, απαντάμε με έργα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News