Σαντορίνη: Ασφαλτοστρώνεται το Δημοτικό οδικό δίκτυο Ημεροβιγλίου - Φηροστεφανίου

Σαντορίνη - Ασφαλτόστρωση -  Οδικό δίκτυο

Σαντορίνη και οι δράσεις όσον αφορά τη βελτίωση των υποδομών καλά κρατούν....

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο δημοτικό οδικό δίκτυο, από την Πολυκλινική έως το Φηροστεφάνι (ξενοδοχείο Ερατώ), στο πλαίσιο του χρονοδιαγράμματος που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Από σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου το έργο συνεχίζεται, με την ασφαλτόστρωση του δημοτικού οδικού δικτύου Ημεροβιγλίου - Φηροστεφανίου. Η κίνηση στο τμήμα αυτό που εκτελείται το έργο, θα γίνεται με επιτόπιες ρυθμίσεις και σήμανση, με ευθύνη του εργολάβου.

Ξεκινούν οι εργασίες των ασφαλτοστρώσεων του δημοτικού οδικού δικτύου, που είχαν διακοπεί λόγω έλλειψης υλικών της εργολαβίας.

Για την διευκόλυνση των συνεργείων που εκτελούν το έργο, παρακαλούνται οι κάτοχοι οχημάτων της περιοχής, να μην παρκάρουν στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα και όσοι χρησιμοποιούν χώρους στάθμευσης στο δίκτυο να απομακρύνουν τα οχήματα τους.

Ο Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Γρηγόρης Μαντούσης αναφερόμενος στην πρόοδο των έργων ασφαλτόστρωσης δήλωσε ότι και σε αυτό το τμήμα το έργο θα προχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα ζητώντας την κατανόηση των κατοίκων στις περιοχές εκτέλεσης και την μέγιστη διευκόλυνση των συνεργείων.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ

Γρηγόρης Μαντούσης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News