Σαντορίνη: Δείτε που θα κοπεί νερό και ρεύμα αύριο (23/04) λόγω εργασιών

Δύσκολη ημέρα αύριο για τους κατοίκους της Σαντορίνης και δη στην ευρύτερη περιοχή Μονολίθο και Ημεροβιγλίου. Ο λόγος; Οι διακοπές ύδρευσης και ηλεκτρικού ρεύματος για εργασίες.. 

Ξεκινάμε από την ΔΕΥΑΘ και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης:  "Προκειμένου να αποκατασταθεί βλάβη του αγωγού ύδρευσης στην περιοχή του Μονολίθου Θήρας, την Πέμπτη 23/04/2020 από τις 09:00 – 13:00 θα διακοπεί προσωρινά η υδροδότηση στο δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. στην περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο Θήρας, όπως αυτό αποτυπώνεται στην επισυναπτόμενη αεροφωτογραφία.

Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να επανέλθει η ομαλή υδροδότηση στην περιοχή το συντομότερο δυνατό. Σας ζητούμε συγνώμη για την προσωρινή ενόχληση". 

Και περνάμε στον ΔΕΔΔΗΕ Σαντορίνης. Οπως διαβάζουμε "λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού, για αύριο Πέμπτη 23 Απριλίου έχει προγραμματιστεί διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, από 08:00 έως 13:00, στην ευρύτερη περιοχή Στενό Ημεροβιγλίου. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνει ενδεχομένως σε συντομότερο χρόνο.

Επισημαίνεται πάντως πως θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση".