Σαντορίνη - ΔΕΥΑΘ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Με τις ευχές για μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Μανόλης Ορφανός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της επιχείρησης, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.

Ο κ. Ορφανός μάλιστα επειδή, όπως δήλωσε, ήταν πάντα υπέρ των συνεργασιών, κάλεσε τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου  Άγγελο Ρούσσο , τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Δαρζέντα και τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Πέτρο Πρέκα να κόψουν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δ.Ε.Υ.Α.Θ..

Στην εκδήλωση παρέστη ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος, ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.. Ο Έπαρχος Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο οποίος επίσης παρέστη στην εκδήλωση, ανέφερε ότι τα πράγματα αλλάζουν στην Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας και πως όλοι ελπίζουν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Άγγελος Ρούσσος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει ο Οργανισμός για το νησί.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος στην ΕΒΕΤΑΜ Σκυπίων Αποστολάκης, οποιος εξήρε την προσωπικότητα του κ. Ορφανού και τον διαβεβαίωσε για την στήριξη του υπουργείου στο έργο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ..

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Δαρζέντας. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του αλλά και για την ευκαιρία που του δόθηκε να ηγηθεί σε μια πολύ σημαντική δημοτική επιχείρηση. Και ανάμεσα στα άλλα τόνισε: «έχουμε εισπράξει 1,5 εκατ ευρώ από αυτά που χρωστούσαν στην επιχείρηση.  Έχουμε προχωρήσει στην αποπληρωμή των χρεών μας στους προμηθευτές μας. Προχωράμε με ταχύτατους ρυθμούς τα έργα μας και αυτό είναι ήδη ορατό στους κατοίκους. Έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους και τους υλοποιούμε.»

Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. είχε φροντίσει να δοθούν σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων και από ένα προσωπικό δώρο για την καλή χρονιά.