Σαντορίνη - "Φίλιππος": Πλημμύρισε και το αεροδρόμιο (video)

Σαντορίνη - αεροδρόμιο

Και στην ερώτηση "πως βρέθηκε ο "Φίλιππος" στη Σαντορίνη;" η απάντηση είναι εύκολη: με το αεροπλάνο της γραμμής

Οχι, δεν είναι αστείο. Από το πρωί η Σαντορίνη δέχεται μεγάλη πίεση με έντονη βροχόπτωση και χαλάζι χωρίς προηγούμενο. Αποτέλεσμα, όπως είδαμε και νωρίτερα, τα Φηρά, Μονόλιθος και Μεσσαριά να μοιάζουν βομβαρδισμένο τοπίο με χείμμαρους νερού τρέχουν αλλά και το χαλάζι να μοιάζει με πυκνό χιόνι. Ααα και σχολεία- πισίνες έχουμε όπως το Γυμνάσιο της Μεσσαριάς.

Το ευχάριστο είναι ότι άμεσα ο Δήμος αντέδρασε. Και επειδή αναφέραμε το θέμα του αεροδρομίου της Σαντορίνης, φίλος της σελίδας μας μετέφερε εικόνα και video από το αεροδρόμιο που πλημμύρισε ... Τα νερά έφτασαν παντού...

Κι εδώ ο Δήμος ενεργοποιήθηκε... Μάλιστα, έχουμε ενημέρωση κι από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο που μέσω της σελίδας του μας ενημερώνει ότι "  Αυτό, τώρα, λέγεται χαλάζι !  Στη Σαντορίνη, οι υπηρεσίες μας ήταν σε επιφυλακή για χαλαζόπτωση και κλήθηκαν άμεσα, υπο την εποπτεία του Αντιπεριφεριάρχη μας και Επάρχου Θήρας Χαράλαμπου Δαρζέντα, στην διαχείριση.

Η κλιματική αλλαγή, μας δίνει εικόνες και καταστάσεις πρωτόγνωρες για τα νησιά μας.  Η κλιματική αλλαγή ήρθε για να μείνει και οφείλουμε όλοι να προσαρμόσουμε πολιτικές, πρακτικές και συνήθειες σε αυτή την πραγματικότητα...."
 
 
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News