Σαντορίνη: "Κανιβαλισμός" μέσω διαδικτύου για τους αστυνομικούς του νησιού

Κάποια στιγμή θα πρέπει ο «κανιβαλισμός» μέσω του διαδικτύου.. Και κυρίως περιοχών όπως η Σαντορίνη καθότι τους τελευταίους μήνες δέχεται επιθέσεις… Αρχικά με το θέμα των ζώων που κακοποιούνται, στη συνέχεια με το θέμα των κρουαζιερόπλοιων και τα οποία ρυπαίνουν όσο δεκάδες αυτοκινητόδρομοι, οπότε υπάρχει θέμα υγείας για τους επισκέπτες και τώρα;

Έχουμε και θέμα … αστυνομικών που πίνουν ανέμελοι μπύρα σε εστιατόρια του νησιού… Όπως διαβάζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα enikos.gr «Την ώρα λοιπόν που ζητείται η ενίσχυση των συγκεκριμένων Αστυνομικών Τμημάτων, αναγνώστης του enikos.gr καταγγέλλει ότι αστυνομικοί στη Σαντορίνη σταμάτησαν για... μπίρες εν ώρα υπηρεσίας. Όπως αναφέρει, οι δύο αστυνομικοί πήγαν με το υπηρεσιακό τζιπ σε μια ταβέρνα του νησιού, πάρκαραν κανονικά το αυτοκίνητο και απόλαυσαν ξέγνοιαστοι τις μπίρες τους.

Την ώρα λοιπόν που ζητείται η ενίσχυση των συγκεκριμένων Αστυνομικών Τμημάτων, αναγνώστης του enikos.gr καταγγέλλει ότι αστυνομικοί στη Σαντορίνη σταμάτησαν για... μπίρες εν ώρα υπηρεσίας. Όπως αναφέρει, οι δύο αστυνομικοί πήγαν με το υπηρεσιακό τζιπ σε μια ταβέρνα του νησιού, πάρκαραν κανονικά το αυτοκίνητο και απόλαυσαν ξέγνοιαστοι τις μπίρες τους».

Εμείς τι να πούμε τώρα… Θα αναφέρουμε το σχόλιο που έκανε τη προσωπική του ιστοσελίδα ο συνάδελφος Δημήτρης Πράσσος που αναφέρει «Μέγα έγκλημα !. Ξέρετε πόσες ώρες υπηρεσία “χτυπάνε”, με την έλλειψη προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας;. Πήγαν να τσιμπήσουν κάτι και -δες τε τη φωτογραφία- για να κατέβει κάτω η μπουκιά μοιράστηκαν μια μπύρα στα δύο. Να απολυθούν πάραυτα!. Ξέρετε πόσα παιδιά, αστυνομικούς -και τις ιδέες μου υποθέτω τις ξέρετε- έχω δει εξαντλημένα από τα εξοντωτικά ωράρια;. Ας είμαστε λίγο συνετοί.

Πήγε κάποιος ένα μπουκάλι δροσερό νερό σε νεαρά παιδιά – δόκιμους που κάθονταν ώρες μέσα στον ήλιο;. Μόνο να φωνάζουμε που είναι η Αστυνομία ξέρουμε. Επειδή έμαθα σε τι συνθήκες δουλεύουν, το γράφω αυτό. Μελέτησα τη φωτογραφία με τον “πιασάρικο” τίτλο. Δυο κουρασμένοι και πεινασμένοι αστυνομικοί, τρώνε κάτι (φαίνεται καθαρά) και μοιράζονται μια μπύρα. Το αλκοτέστ, δεν θα τους έγραφε τίποτα. Οι συνθήκες για τις Δημόσιες Δυνάμεις στη Σαντορίνη είναι σχεδόν αβάσταχτες. Μην τους διαπομπεύουμε κιόλας!».

Εμείς απλά να σημειώσουμε ότι στο ΑΤ Σαντορίνης όπως μας έχει πληροφορήσει ο Δήμαρχος κος Ζώρζος υπηρετούν μάξιμουμ 40 αστυνομικοί, εκ των οποίων οι είκοσι έχουν ως δράση το χώρο του αεροδρομίου και οι οποίοι επί πέντε μήνες είναι σε συνεχόμενες βάρδιες για να καλύψουν όλο το νησί… Τώρα εάν θεωρείται έγκλημα και αιτία διαπόμπευσης το γεγονός ότι κάθισαν και ήπιαν μία μπύρα, ε τότε να τους εκτελέσουμε… 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News