Σαντορίνη: Βροχή και αέρας δημιούργησαν σκηνικό βιβλικής καταστροφής

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα λόγω της Ωκεανίδας έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τόσο στην ηπειρωτική, όσο και στην νησιωτική Ελλάδα… Και ειδικά στη Σαντορίνη έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις καθότι οι δρόμοι (ακόμη και οι κεντρικοί) έκλεισαν λόγω επικινδυνότητας.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα Santorinipress.gr «Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο για την πολιτική προστασία Αντιδήμαρχο Θήρας κ. Καφούρο, ενημερωθήκαμε ότι οι δρόμοι που οδηγούν προς το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μονόλιθο, καθώς και ο δρόμος που οδηγεί από το αεροδρόμιο προς την Αγία Παρασκευή (Νεροφάγωμα) θα παραμείνουν κλειστοί λόγω επικινδυνότητας.

Μεγάλη προσοχή γενικότερο στο οδικό δίκτυο της Σαντορίνης καθώς προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο νέο δρόμο Οίας Αεροδρομίου, αλλά και στο Βουρβούλο και το ημεροβίγλι».

Είχε προηγηθεί πρωινή ανάρτηση στα social media του Προϊστάμενου της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θήρας, Κώστα Δαρζέντα που συνοδεύτηκε από εντυπωσιακές αν μη τι άλλο φωτογραφίες…

Κι ανέφερε: «Καλημέρα. Πολλά προβλήματα από την νεροποντη και σήμερα. Ιδικά στην περιοχή του Αεροδρομίου όπου είναι και τα περισσότερα προβλήματα. Προσοχή στους δρόμους στο κομμάτι κάτω από αεροδρόμιο ο δρόμος θα κλείσει σε λίγο όταν καθαριστεί ο δρόμος της ΔΕΗ. Αποφεύγετε τον παραλιακό από Μονόλιθο προς παραλία Καρτεράδου. Ακόμα και στον δρόμο του Βουρβουλου μεγάλη προσοχή. Δυστυχώς η βροχή συνεχίζετε και κάνει ποιο δύσκολα τα πράγματα. Όπως και να έχει προσέχουμε γιατί το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News