Σέριφος: Μετά από περίπου 24 ώρες βρέθηκε ο αγνοούμενος λουόμενος

Μία μίνι περιπέτεια στην Σέριφο για 63χρονο αλλοδαπό έλαβε τέλος σήμερα το πρωί και μάλιστα όλα κύλισαν καλά... Οπως είχαμε αναφέρει και χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος αλλά και εθελοντές ιδιώτες σε θάλασσα και στεριά ρίχτηκαν από το μεσημέρι στη μάχη για την ανεύρεση αλλοδαπού λουόμενου ο οποίος χάθηκε ενώ κολυμπούσε… Σε ποια περιοχή; Στο Καλό Αμπέλι στη Σέριφο όταν το μεσημέρι υπήρξε ενημέρωση από τη σύζυγό του 63χρόνου Γάλλου ότι δεν έδωσε σημεία ζωής… Τρία ιδιωτικά σκάφη με στελέχη του Λιμενικού, ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος όπως και από την ξηρά περιπολικό προχώρησαν σε έρευνες έως αργά το βράδυ χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Και σήμερα το πρωί είχαμε τα καλά νέα... Ιδιώτης τον εντόπισε αρκετά χιλιόμετρα από το Καλό Αμπέλι, στην περιοχή ΧΥΤΑ της Σερίφου όπου και ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και το Λιμενικό. Ο 63χρονος Γάλλος μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, έγιναν οι απααραίτητες εξετάσεις και πέρασε από τα γραφεία του Λιμενικού για εξηγήσεις γύρω από τις αιτίες της εξαφάνισής του.. 

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο;   "Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό 63χρονου αλλοδαπού κολυμβητή, ο οποίος είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Καλό Αμπέλι ν. Σερίφου την 15/09/18 για διενέργεια κολύμβησης, γνωρίζεται ότι εντοπίστηκε από ιδιώτη στην περιοχή “ΧΥΤΑ”, καλά στην υγεία του, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Λιμεναρχείο Σερίφου. 

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News