Σίφνος: Η ακύρωση των πολιτιστικών δράσεων και η ανακοίνωση από το Δήμο

Σίφνος

Και η φημολογία καλά κρατεί σε όλα σχεδόν τα νησιά... Χθες, ο Δήμος Σίφνου μέσω του Κέντρου Υγείας του νησιού, εξέδωσε ανακοίωση, τονίζοντας για μία ακόμη φορά ότι η όποια ενημέρωση είναι έργο του ΕΟΔΥ και αυτό που οφείλουν οι πολίτες να κάνουν, είναι να ακολουθούν τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας

"Συμμεριζόμενοι τη δικαιολογημένη ανησυχία όλων, υπενθυμίζουμε ότι οι ανακοινώσεις που αφορούν στην πορεία - παρουσία του Covid-19 ανά την επικράτεια εκδίδονται με ευθύνη του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Κατά συνέπεια, η όποια ενημέρωση για επιβεβαιωμένα ή μη κρούσματα στο νησί μας υπάγεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην αρμοδιότητα των ανωτέρω φορέων.
Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ -κατοίκων, επισκεπτών και εργαζομένων- να ακολουθούμε τις συστάσεις του ΕΟΔΥ, της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και των αρμόδιων επιστημόνων, να τηρούμε τα επίσημα μέτρα προστασίας, να φορούμε μάσκα όπου αυτή επιβάλλεται, να κρατάμε τις αποστάσεις και γενικά να λειτουργούμε με τη σκέψη ότι όλοι μπορεί να είμαστε ασυμπτωματικοί φορείς και επομένως εν δυνάμει μεταδότες του ιού.
Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, η αποφυγή συγχρωτισμού και η αυξημένη προσοχή είναι ο μόνος τρόπος για τον περιορισμό της διασποράς.

Συνιστούμε ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!"

Ακύρωση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και με βάση τα προσφάτως ανακοινωθέντα μέτρα προστασίας από τον COVID19, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση των υπολοίπων εκδηλώσεων του μήνα Αυγούστου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News