Σίφνος: Με ασφάλεια έφτασε στο λιμάνι ιστιοφόρο με τέσσερις επιβάτες

Μίνι θρίλερ χθες στην περιπέτεια τεσσάρων επιβατών που βρίσκονταν σε ιστιοφόρο, το οποίο βρίσκονταν ανοιχτά της Σίφνου... Οπως διαβάσαμε...  Στο λιμάνι της Σίφνου ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από αλιευτικό, το ιστιοφόρο σκάφος «Ζόζεφ» με τέσσερις επιβαίνοντες, που παρουσίασε εισορή υδάτων στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού.

Οι τέσσερις Ελληνες επιβαίνοντες του σκάφους είναι καλά στην υγεία τους. Σημειώνεται ότι στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν επικρατούσαν άνεμοι βόρειας έντασης 7 μποφόρ".

Και στο λιμάνι της Σίφνου, όλοι έδωσαν ένα χεράκι. Οπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα kaipoutheos.gr " Με το αλιευτικό ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ του καπετάν Γιώργου Κακάκη ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι της Σίφνου το ιστιοφόρο που είχε εισροή υδάτων.Ευτυχώς οι 4 επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.

Αμέσως στο λιμάνι έσπευσαν ο αντιδήμαρχος Σίφνου Γιώργος Σταυριανός και το μέλος του λιμενικού ταμείου Γιώργος Γεωργούλης(κυριολεκτικά μάχιμοι μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας τους) οι οποίοι κάνουν απάντληση υδάτων με την βοήθεια του υπαλλήλου του ΛΤ Γιάννη Καρύδη,του Μάκη Πανωριου και του Γιάννη Σταυριανού".