Σοκ... Με καταγωγή από τη Νάξο (Σκαδό) η γυναίκα που χάθηκε στη Κερατέα

Πριν από μερικές ώρες γράψαμε για την τραγική κατάληψη που είχε η επίσκεψη σε λαϊκή αγορά της Κερατέας για μία ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ αγνοούνται άλλοι δύο άντρες.

Μάλιστα, όπως διαβάσαμε την Παρασκευή το μεσημέρι το ηλικιωμένο ζευγάρι και ένας ακόμη φίλος τους ξεκίνησαν να πάνε με ΙΧ στη λαϊκή στο Βρωμοπούσι Κερατέας, όμως από τότε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Οι συγγενείς τους ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία έκανε έρευνες μαζί με την Πυροσβεστική.

Και σήμερα το απόγευμα, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, ενώ εξακολουθούν να αγνοούνται ο σύζυγός της και ο άλλος άνδρας. Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε μετά το Βρωμοπούσι, στην περιοχή Οβριόκαστρο, ανάμεσα σε καλαμιές, και μέσα σε αυτό βρισκόταν νεκρή η ηλικιωμένη γυναίκα.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως και ευχαριστούμε για την ενημέρωση είναι ότι μιλάμε για ένα ζευγάρι και έναν φίλο τους που ζούσαν στην Ανατολική Αττική και ακολουθούσαν αυτή τη διαδρομή για χρόνια… Και το ζευγάρι, 66 ετών η νεκρή γυναίκα και 67 ετών ο σύζυγος που αγνοείτε, έχουν καταγωγή από τη Νάξο και δη το Σκαδό. Και ο .τρίτος της παρέας ήταν απλά γείτονας της οικογένειας και ο εν δυνάμει οδηγός τους γιατί πολύ απλά δεν γνώριζαν οδήγηση.

Και όπως είναι κατανοητό η αγωνία είναι στο κατακόρυφο και στη Νάξο όπου συγγενείς και φίλοι περιμένουν πάνω από ένα τηλέφωνο τα νέα από την Αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες και με τη «Σοφία» να έχει κυρίαρχο ρόλο και τη θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά..