Σταμάτησαν λόγω ...σκότους οι έρευνες στον Απόλλωνα

Ακόμη και η έλευση του ελικοπτέρου Super Puma δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα… Κι έτσι; Με τη δύση του ηλίου, οι έρευνες στον κόλπο του Απόλλωνα και λίγο έξω απ’ αυτόν σταμάτησαν… Και πλέον όλοι περιμένουν με αγωνία το πρώτο φως της ημέρας όπου θα ξεκινήσουν και πάλι..

Όπως μας μετέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής του Απόλλωνα και τους ευχαριστούμε και για τις φωτογραφίες, από νωρίς το απόγευμα υπήρξε ενημέρωση για τη μη επιστροφή του ενός εκ των δύο λουόμενων, οι οποίοι έκαναν μπάνιο στον κόλπο του Απόλλωνα και κοντά στο βουνό όπου τα ρεύματα είναι αρκετά ισχυρά. Όμως, τα κύματα και γενικότερα τα ρεύματα που υπάρχουν στη περιοχή προφανώς τους τράβηξαν κι εκεί οι δύο κολυμβητές χώρισαν.. Όταν ο ένας εκ των δύο επέστρεψε, μέσω της ναυαγοσώστη υπήρξε ενημέρωση στο Λιμεναρχείο Νάξου και τέθηκαν σε επιφυλακή όλα τα στελέχη. Το περιπολικό κινήθηκε προς Απόλλωνα, το ίδιο και ιδιωτικό σκάφος ενώ λίγο αργότερα ήρθε και δύτης που βούτηξε… Όμως, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα εμφανίστηκε και ελικόπτερο Super Puma που βοήθησε και αυτό στις έρευνες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Και όλοι περιμένουν το πρώτο φως της Κυριακής για να συνεχιστούν οι έρευνες και με τους ψαράδες του Απόλλωνα να είναι έτοιμοι για να συνδράμουν. Να σημειώσουμε ότι βρέθηκε στον οικισμό και ασθενοφόρο ώστε να μεταφέρει τον λουόμενο σε περίπτωση που θα τον έβρισκαν…