Σύρος - Ερμούπολη: Τοποθέτηση αυτόματου πωλητή νερού στην περιοχή της Ανάστασης

"... Το επόμενο βήμα αναβάθμισης της περιοχής, ελπίζω σύντομα θα είναι ο εξωραϊσμός του μικρού γηπέδου της Αναστάσεως, όπου με την βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη για εξεύρεση χρηματοδότησης..."  Μέρος από την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαραγκού, τοπικού συμβούλου της Κοινότητας Ερμούπολης με αφορμή την τοποθέτηση αυτόματου πωλητή νερού στην περιοχή Ανάστασης στην Σύρο... Και βέβαια ενημερώνει και για τα επόμενα βήματα... 

Δείτε την σχετική ανάρτηση 

"Το πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ανάστασης και του Βροντάδου για τοποθέτηση αυτόματου πωλητή νερού (μέσω ιδιώτη) , υλοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 με την τοποθέτηση του μηχανήματος δίπλα ακριβώς από το κελί της εκκλησίας και είναι διαθέσιμο προς χρήση στους κατοίκους της περιοχής.

Ένα αίτημα πολλών χρόνων γίνεται πραγματικότητα με ενέργειες από την πλευρά της Κοινότητας Ερμούπολης και της Δημοτικής Αρχής, όπως και μιας δέσμευσης που είχα δώσει εγώ στους κατοίκους της περιοχής, μιας και είχα κάνει εισήγηση του θέματος αυτού στο Τοπικό μας συμβούλιο.

Το επόμενο βήμα αναβάθμισης της περιοχής, ελπίζω σύντομα θα είναι ο εξωραϊσμός του μικρού γηπέδου της Αναστάσεως, όπου με την βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη για εξεύρεση χρηματοδότησης μιας και η μελέτη ήδη υπάρχει, να μπορεί αυτό το γήπεδο να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ δίνοντας λύσεις στις ομάδες του νησιού, αλλά και ως ένας χώρος εκδηλώσεων για την περιοχή και τους κατοίκους του Δειλίου και του Βροντάδου".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News