Σύρος: Πνιγμός 96χρονου στη θαλάσσια περιοχή Κινίου

Το φετινό καλοκαίρι μοιάζει ως ένα από τα χειρότερα της τελευταίας δεκαετίας όσον αφορά τους ανθρώπους που χάθηκαν στη θάλασσα ενώ έκαναν μπάνιο και μλάμε κυρίως για τις Κυκλάδες... Κι αυτό γιατί σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη έχασε τη ζωή του ενώ βρίσκονταν στην παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα... Η άμεση προσέγγιση του ναυαγοσώστη δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα και η Σύρος μετράει έναν ακόμη πνιγμό την φετινή χρονιά... 

Οπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα koinignomi.gr "  Μεσημβρινές ώρες σήμερα (12.20) στη θαλάσσια περιοχή της λουτρικής εγκατάστασης στο Κίνι, έλαβε χώρα πνιγμός άνδρα, 96 ετών, ο οποίος ήταν κάτοικος Επισκοπειού. 

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Σύρου, ο ναυαγοσώστης της περιοχής έσπευσε προσφέροντας τις υπηρεσίες του και ακολούθως ασθενοφόρο όχημα παρέλαβε τον λουόμενο, τον οποίο και μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το συμβάν επελήφθη προανακριτικά η Λιμενική Αρχή Σύρου με εντολή της οποίας θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου του λουόμενου".