Τέλος της απεργίας αποφάσισε η ΠΝΟ (update)

Λήξη της απεργίας που είχε τα καράβια δεμένα στα λιμάνια αποφάσισε η ΠΝΟ.


Κατά την διάρκεια συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, η ΠΝΟ αποφάσισε η απεργία να τερματιστεί απόψε τα μεσάνυχτα (Παρασκευή ξημερώματα Σαββάτου στις 00.00)

Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία προκειμένου να ενημερωθούν για τα δρομολόγια των πλοίων.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση, η διοίκηση της ΠΝΟ συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής αξιολόγησε την κατάσταση αλλά και τις προτάσεις του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή όπως αυτές διατυπώθηκαν στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης και αποφάσισαν τη λήξη της απεργίας.

«Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι σταματάμε να διεκδικούμε» είπε στην «Εφ.Συν.» ο γ.γ. της ΠΝΟ Γιάννης Χαλάς και πρόσθεσε ότι δεν κάνουν βήμα πίσω από τα αιτήματά τους για τη λύση των οποίων θα συνεχίσουν τον αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση ανάμεσα στον Π. Κουρουμπλή και στους εκπροσώπους της ΠΝΟ διεξήχθη σε καλό κλίμα και ο υπουργός τούς πρότεινε να ξεκινήσει ένας διάλογος συνεργασίας ανάμεσα σε εκπροσώπους του υπουργείου και της ΠΝΟ, προκειμένου να εξετάσουν ένα-ένα τα αιτήματα των ναυτεργατών.