Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤήνος: "Λευκή" νύχτα στις 2 Δεκεμβρίου για 4η σερί χρονιά

Τήνος: “Λευκή” νύχτα στις 2 Δεκεμβρίου για 4η σερί χρονιά

|

Για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Τήνο θα έχουμε «Λευκή Νύχτα» και δη στις 2 Δεκεμβρίου – Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης από τους εμποροεπαγγελματίες 

Και στην  Τήνο καλά κρατούν οι εξελίξεις… Και για μία ακόμη χρονιά έχουμε την διεξαγωγή της εκδήλωσης «Λευκή νύχτα»…. Όπως διαβάζουμε…. «πολλά δρώμενα θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας. Χριστουγεννιάτικες φιγούρες (πιγκουΐνοι, ελαφάκι, έλατο, Μίκυ και Μίνι) θα φωτογραφίζονται με όλους και θα τριγυρνούν στην αγορά, το έλκηθρο, ο Άγιος Βασίλης και το τεχνητό χιόνι θα σας περιμένουν να φωτογραφηθείτε μαζί τους, το pop corn και το μαλλί της γριάς θα είναι δωρεάν για όλους, το εργαστήρι των μπισκότων θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν και να γευτούν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα μπισκότα, το ohsnap fotobooth θα σας περιμένει να φωτογραφηθείτε με χριστουγεννιάτικα και αστεία props, το face painting θα ζωγραφίσει τα προσωπάκια των παιδιών στο παγωμένο igloo, το εργαστήρι των ξωτικών θα βοηθήσει μικρούς και μεγάλους να στείλουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη και το ΚΔΑΠ του Δήμου Τήνου θα παίξει και θα δημιουργήσει μαζί με τα παιδιά.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμο Τήνου συνοδεία της φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. και της παιδικής χορωδίας TIN ANGELS JUNIORS της κ. Γεωργίας Μπακογιάννη που θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα δρώμενα του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και του ΚΔΑΠ του Δήμου Τήνου θα σας περιμένουν όλους για να νιώσετε την μαγεία των Χριστουγέννων.

Κυρίως, όμως, όλοι πια γνωρίζουμε, ότι ‘’Λευκή Νύχτα’’ σημαίνει ανοιχτά καταστήματα μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα. Από τις 17:30 και μέχρι τις 24:00 τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη ‘’Λευκή Νύχτα’’ θα κάνουν προσφορές στα προϊόντα τους. Στις προσφορές αυτές συμμετέχουν εμπορικά καταστήματα ρούχων – υποδημάτων – αξεσουάρ, είδη δώρων, παιχνίδια, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, εστιατόρια κ.α. Τα καταστήματα που θα συμμετέχουν με προσφορές θα έχουν, όπως κάθε χρόνο, ειδική σήμανση από το Σύλλογο στην είσοδό τους, ώστε να διευκολύνεται ο καταναλωτής. Ας μην ξεχνάμε ότι ο σκοπός της Λευκής Νύχτας είναι η τόνωση της τοπικής αγοράς.

Να επισημάνουμε ότι το ωράριο των καταστημάτων και οι προσφορές ισχύουν αυστηρά και μόνο για τις 2 Δεκεμβρίου 2017 από τις 17:30 έως και τις 24:00.

Για τους κατοίκους των χωριών θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα δρομολόγια από και προς τα χωριά της ενδοχώρας, τα οποία είναι :

Από Πάνορμο – Εκκίνηση στις 17:00 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:00 (Πύργος – Υστέρνια – Καρδιανή – Ταραμπάδος – Κάμπος – Τριπόταμος – Χώρα)

Από Μυρσίνη – Εκκίνηση στις 17:00 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:00 (Στενή – Φαλατάδος – Μέση – Κέχρος – Αρνάδος – Δυο Χωριά- Τριαντάρος – Χώρα)

Από Καλλονή – Εκκίνηση στις 17:00 – Άφιξη στη Χώρα στις 18:00 (Κώμη – Περάστρα – Κρόκος – Σκαλάδος – Λουτρά –Χώρα).

Αποφάσεις

Και φτάνουμε τέλος στην Γενική  Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου της Τήνου (20/11) που πήρε δύο σημαντικές αποφάσεις… «Μετά από πρόταση του Δ.Σ. του Συλλόγου αποφασίστηκε να διοργανωθεί τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2018 μία ημερίδα με καλεσμένους τον φοροτεχνικό κ. Μουζάκη Αντώνη και θέμα φορολογία, επιβαρύνσεις & ποινές σε περίπτωση  παραβατικής συμπεριφοράς και τον εργατολόγο – δικηγόρο κ. Μπούρλο Δημήτρη με θέμα το νέο ασφαλιστικό για τους ελεύθερους  επαγγελματίες. Στην ημερίδα αυτή θα είναι καλεσμένοι όλοι οι επαγγελματίες και οι επαγγελματικοί σύλλογοι του νησιού, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Επίσης, μέσα στους παραπάνω δύο μήνες θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση με όλους τους επαγγελματίες του νησιού, των επαγγελματικών συλλόγων και της Αντιδημάρχου Τήνου κ. Αναστασίας Δεληγιάννη – Άσπρου για να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, να βρεθούν λύσεις και να παρθούν αποφάσεις για τη σωστή και καλή λειτουργία της τοπικής αγοράς. Η κ. Δεληγιάννη, η οποία ήταν παρούσα στην αρχή της Γενικής Συνέλευσης και απάντησε σε ερωτήσεις των μελών μας, ήταν απολύτως σύμφωνη με αυτή τη συνάντηση».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες