Τήνος: Την προσεχή Τρίτη (18/02) η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα

Και ο πόλεμος συνεχίζεται.. Καθε μέρα και μία μάχη.. Μία γελάς, μία κλαις. Αλλά συνεχίζεις. Και οι κάτοικοι της Τήνου - ενωμένοι πάνω απ όλα - δίνουν το παράδειγμα σε όλους εμάς, όσον αφορά την αντίδραση στην υπόθεση "εγκατάσταση ανεμογεννητριών"... 

Τα προηγούμενα τα ξέρετε... Ελευση Αστυνομικών για περιφρούρηση της ... επένδυσης από τους κατοίκους της Τήνου, επαφή ... σώμα με σώμα και τελικά η μάχη πήγε στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Τήνου μετά από πρόταση του Δήμου Τήνου.. Το αίτημα του Δήμου όπως έγινε γνωστό μέσω του ψηφίσματος ήταν απλό: απαγόρευση  διέλευσης μηχανημάτων έργου (μπετονιέρες κ.λπ.), μέσα από τη δημοτική έκταση στα «Πράσσα» όπου σχεδιάζεται να εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες.

Και όπως διαβάζουμε στο post που ανάρτησε ο Δήμαρχος Τήνου κος Γιάννης Σιώτος στη σελίδα που έχει στα social media " Το Ειρηνοδικειο Τήνου δέχτηκε το αίτημα του Δήμου Τήνου και χορήγησε προσωρινή διαταγή απαγόρευσης διέλευσης μηχανημάτων έργου (μπετονιέρες κλπ) μέσα από τη δημοτική έκταση στα Πράσσα. Η δική των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για την Τρίτη και ώρα 10.30. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ"

ssss0000sss01.jpg

Το Ειρηνοδικείο έκανε δεκτό το αίτημα για αναστολή εργασιών από την εταιρεία σχετικά με τις επιχειρούμενες εργασίες στο Αιολικό Πάρκο, στη θέση «Πράσσα, Πολέμου Κάμπος» με τον όρο να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα την προσεχή Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου

Υπομονή λοιπόν έως την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου... Κι εκεί όλα θα είναι διαφορετικά.. Κι αυτό γιατί στόχος των κατοίκων της Τήνου είναι να εκδωθούν ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει η .. επένδυση για τη δημιουργία του Αιολικού Πάρκου στη θέση "Πράσσα, Πολέμου Κάμπος". Πόσο εύκολο είναι; Η απάντηση στα ... προσεχώς. 

Φωτογραφία από τη σελίδα στα social media "Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών"