Τραγωδία στο Μενίδι με θάνατο δεκάχρονου μαθητή σε σχολική εορτή.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η σχολική γιορτή για ένα 10χρονο αγοράκι στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.Νέα τροπή αναφορικά με τον θάνατο του 10χρονου μαθητή, βρέθηκε στο κρανίο του 10χρονου μαθητή μια σφαίρα.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Αχαρνές

 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Αχαρνές από τον αιφνίδιο θάνατο ενός μαθητή της 5ης δημοτικού στο 6ο Δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Ο μικρός Μάριος, σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναξε στη μαμά του, η οποία είναι δασκάλα στο συγκεκριμένο σχολείο, ότι "δεν νιώθει καλά" και αμέσως μετά λιποθύμησε. Συντετριμμένοι γονείς και δάσκαλοι έπεσαν πάνω του και προσπάθησαν να το συνεφέρουν.

Όπως δήλωσε πατέρας παιδιού που φοιτά στο σχολείο "έτρεχαν αίματα καθώς είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Προσπαθήσαμε να το επαναφέρουμε". Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν ήταν ιδιαίτερα δραματικές καθώς τα μικρά παιδιά έκλαιγαν και οι γονείς τα απομάκρυναν.

Από το περιβάλλον της οικογένειας σημειώνεται πως "δεν γνωρίζουμε ακόμη από τι πέθανε το παιδί". "Το ασθενοφόρο άργησε 25 λεπτά να έρθει και δεν υπήρχε γιατρός κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδήλωσης", σημειώνουν.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, Κώστας Καρυωτάκης, ανέφερε για τον 10χρονο πως "ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, είδα το παιδί να πέφτει. Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Έπεσε στο προαύλιο. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία. Στο Παίδων διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Εκεί που καθόταν με τους συμμαθητές του έπεσε".

Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής Ν. Καλογριάς στο CNN Greece: Βρέθηκε βολίδα στο κρανίο του παιδιού

 

 

Ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, Νίκος Καλογριάς, μιλώντας στο CNN Greece, από το νεκροτομείο όπου εξετάζει το πτώμα του άτυχου παιδιού, επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε στο κρανίο του 10χρονου μαθητή μια σφαίρα.

«Δυστυχώς, αληθεύει η είδηση», είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής και πρόσθεσε: το παιδί μεταφέρθηκε από το σχολείο ως λιποθυμικό επεισόδιο. Προφανώς δεν ειχαν καταλάβει στην αρχή.

Στην νεκροτομή βρέθηκε ένα τραύμα στο κεφάλι και μία βολίδα στην κρανιακή κοιλότητα.

Πηγή: