Τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού

Τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να έχουν τραυματιστεί κάποια από τα παιδιά που επέβαιναν σε αυτό. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε στον περιφερειακό των Σερρών, στο ύψος του τοπικού διαμερίσματος της Αγγίστας.

Από την ανατροπή τραυματίστηκαν 7-8 μαθητές και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία- δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Οι μαθητές είναι από δημοτικό του Βαμβακόφυτου Σερρών και επρόκειτο να κάνουν μια εκπαιδευτική εκδρομή, ενώ συνοδεύονταν από τους κηδεμόνες τους.

foni-2.jpg

(Πηγή φωτογραφιών fonh.gr)

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που απεγκλώβισαν ένα παιδί και μία γυναίκα από το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 18 γονείς, 13 παιδιά και 4 δάσκαλοι. 

Πηγή: