Βρέθηκε πτώμα στο Στρόφιλα Ανδρου

Η Άνδρος για μία ακόμη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο …αστυνομικό ρεπορτάζ. Από το 2016 βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με σημείο αναφοράς κυρίως την εύρεση ακέφαλου πτώματος στη περιοχή Μπατσί πριν από περίπου 50 μέρες… Σήμερα, έχουμε τη συνέχεια όχι της συγκεκριμένης υπόθεσης αλλά μίας ακόμη που φέρνει ερωτηματικά αν και με βάση τις πληροφορίες από το Λιμενικό σε ετήσια βάση στις παραλίες της Άνδρου ξεβράζονται μάξιμουμ πέντε πτώματα σε ετήσια βάση..

Σήμερα λοιπόν (24/04) βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην περιοχή του Στρόφιλα στον όρμο που έχουν πέσει τα σκουπίδια από παλιά. Ήταν στην παραλία κοντά στα σκουπίδια και κατ' αρχή είναι άγνωστος ο χρόνος θανάτου. Μια πρώτη εκτίμηση είναι πως ο θάνατος επήλθε μεταξύ ενός και πέντε μηνών. Το πτώμα εντοπίστηκε από τουρίστα που έκανε κανό κοντά στην παραλία. Κατ’ αρχή ειδοποιήθηκε το λιμενικό. Στη συνέχεια το λιμενικό ειδοποίησε την αστυνομία γιατί είναι στην δικαιοδοσία της και την πυροσβεστική γιατί το σημείο που είναι το πτώμα είναι δύσκολα προσπελάσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Άνδρου, δεν μπορεί καν να προσδιοριστεί το φύλο, το πτώμα δεν φέρει κανένα άλλο στοιχείο αφού δεν έχει ούτε ρούχα .  Το πτώμα πρόκειται να μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροτομή και προσπάθεια ταυτοποίησης μέσω κάποιου στοιχείου που έχει μείνει …υγιές (σε καλή κατάσταση)

Με πληροφορίες από το enandro.gr