Υπερκόπωση έπαθε υπάλληλος ταχυδρομείου στη Πάτμο

Αυτό ήταν το θέαμα που αντικρίσαμε σήμερα το πρωί στο ταχυδρομείο της Πάτμου. Είναι ένα θέαμα πλέον καθημερινό και οι τρεις υπάλληλοι που από τις 12 Ιουλίου θα μείνουν 2 μεταξύ αυτών και ο ταχυδρόμος,  «τάχουν παίξει» στην κυριολεξία.

Η κατάσταση αυτή είναι μόνιμο φαινόμενο από το Μάρτιο, τότε,  που ο αιρετός Προϊστάμενος του ταχυδρομείου κ. Λευτέρης Κοκκώνης ορίστηκε αντιδήμαρχος επί των οικονομικών του Δήμου Πάτμου και δεν αντικαταστάθηκε από την υπηρεσία.

Δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

 

Η ταχυδρομική υπάλληλος Κατερίνα Κάβουρα από το άγχος της και την πολύωρη απασχόληση της κατέληξε την προηγούμενη εβδομάδα στο κέντρο υγείας. Μετά την αποχώρηση του κ. Κοκκώνη για να ασχοληθεί μετά καθήκοντα του αντιδημάρχου, είναι η μοναδική μόνιμη υπάλληλος και η σύμβαση της Ιωάννας Καμίτση λήγει 12 Ιουλίου 2017.  Η σύμβαση της δεν έχει ανανεωθεί και κείνη έχει βρει αλλού δουλειά.

Να σημειώσουμε πηγαίνουν στο ταχυδρομικό κατάστημα το πρωί στις 6 και φεύγουν μετά από 10 και 12 ώρες.

taxydromeio2.jpg

Ξεκινάνε στις 6 και   μέχρι τις 9 που  ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ανοίγει για το κοινό αναγκαστικά εξαιτίας της έλλειψης υπαλλήλων, το αναγράφει και στην είσοδο, ανοίγουν τις σακούλες με τα δέματα και αρχίζουν την καταγραφή και την κατανομή. Παντού βλέπει κανείς δέματα. Οι ντουλάπες είναι γεμάτες Απασχολούνται και οι τρεις. Ακόμα και μετά το άνοιγμα του καταστήματος για το κοινό,  οι δύο υπάλληλοι απασχολούνται και στη συναλλαγή με το κοινό και ο ταχυδρόμος διανέμει και την αλληλογραφία.

Για την κατάσταση έχει ενημερωθεί η υπηρεσία και ο δήμαρχος Πάτμου. Η μεν υπηρεσία δεν έχει στείλει αντικαταστάτη , ο δε κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι μετά από συνεννόηση με την υπηρεσία αυτή την εβδομάδα θα σταλεί ενίσχυση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News