Ετοιμάζουν … κόκκινο χαλί

Έχει αδειάσει για τα καλά η κλεψύδρα όσον αφορά τα «εγκαίνια» του νέου αεροδρομίου της Πάρου… Η 25η Ιουλίου φτάνει και όπως είναι λογικό αρχίζει να ξετυλίγεται το μυστήριο γύρω από τα δρώμενα που θα λάβουν μέρος ανήμερα της ιστορικής ημέρες για το γειτονικό νησί… Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας ParianosDromos.Blogspot.gr αναφέρουν ότι «θα υπάρξει πρόγραμμα εκδηλώσεων κατά την πρώτη άφιξη πτήσης από την Αθήνα, στο προσωπικό του αεροσκάφους θα απονεμηθούν πλακέτες εκ μέρους του Δημάρχου Πάρου και της ΑΜΚΕ. Αναμνηστικά θα παραλάβουν ο υπουργός κ. Σπίρτζης, ο Διοικητής της ΥΠΑ, όπως και ειδική πλακέτα στην ''Αεροπορική Εταιρεία Α.Ε.'' στις εκδηλώσεις θα παρευρεθούν και βουλευτές των Κυκλάδων, ο Επαρχος Πάρου, και εκπρόσωποι φορέων του νησιού...

Πληροφορίες που μιλούν για την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στις 29 Ιουλίου στο νησί μας, δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση ή επιβεβαίωση προς τη δημοτική Αρχή...

Τι λέει η εταιρεία

Από σήμερα (σ.σ/ 20/07) το νέο αεροδρόμιο είναι έτοιμο, το αεροπλάνο της ΥΠΑ ήρθε το πρωί, τα πυροσβεστικά είναι εδώ και αυτά.. Στις 25 Ιουλίου θα τεθεί σε λειτουργία το νέο αεροδρόμιο της Πάρου, το οποίο αναμένεται να (με επιχειρησιακό μήκος 1400 μέτρων), ενώ πέραν των έργων κατασκευής του αεροσταθμού, επιφάνειας 750 τ.μ., ολοκληρώθηκαν και τα συνοδά έργα (δρόμοι, χώροι στάθμευσης, περιβάλλον χώρος κλπ).

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου, η «Olympic Air» παρουσίασε νέες πρωτοβουλίες για την αύξηση του τουρισμού σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της νησιωτικής Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η «Olympic Air» έχει πλέον τη δυνατότητα να επιχειρεί στην Πάρο με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους και έτσι δύναται να προσφέρει τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο πολλαπλάσιες διαθέσιμες θέσεις, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη νέου δρομολογίου Θεσσαλονίκη - Πάρος από τις 4 Αυγούστου 2016. Επιπλέον, η «Olympic Air», εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου του νησιού, διαθέτει 9.000 θέσεις, σε προσφορά, για τα δρομολόγια Πάρος - Αθήνα και Πάρος – Θεσσαλονίκη, για το διάστημα Ιουλίου - Αυγούστου, με τιμές από 39 ευρώ (κράτηση εισιτηρίων από 12 έως 20 Ιουλίου 2016).

Πηγή: Polos Tours

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News