Εβαλε τέλος στη ζωή του

Σοκ για την μικρή κοινωνία της Πάρου και δη της περιοχής Γλυσίδια – περιοχή που βρίσκεται στα Νοτιοδυτικά της Πάρου και έχει 59 μόνιμους κατοίκους – που αίφνης γίνεται γνωστή μέσω μίας αυτοκτονίας… Το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, 46χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία… Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cyclades24,.gr ο 46χρονος Αλβανός υπηκόος, βρέθηκε απαγχονισμένος με αυτοσχέδιο βρόχο από σχοινί και έγραψε με τραγικό τρόπο τον επίλογο της ζωής του.

Το πτώμα εντόπισε περίοικος που εργαζόταν σε διπλανό χωράφι και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία του νησιού, όπου και βρήκαν το άψυχο σώμα του άνδρα στην περιοχή Γλυσίδια Πάρου. Ο 46χρονος είχε φτιάξει αυτοσχέδιο βρόχο από σχοινί και έγραψε με τραγικό τρόπο τον επίλογο της ζωής του.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία ενώ η εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε με τις αστυνομικές αρχές να είναι σε εγρήγορση μέσω καταθέσεων ώστε να αποκαλύψουν τα αίτια που οδήγησαν τον αυτόχειρα ώστε να βάλει τέλος στη ζωή του.