Αιγαίο - Ρόδος: 80χρονος βούτηξε από ψηλά και έγινε viral (video)

Βουτιά

Μέσα σε λίγες ημέρες η… τολμηρή βουτιά ενός υπερήλικα σε παραλία της Ρόδου, κατάφερε να γίνει ένα από τα αγαπημένα video του Instagram! Οχι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο χορευτικό του TikTok, κάποια καλλίγραμμη του Instagram ή ένα φαντεζί story του Facebook. Ο κύριος που έγινε viral ήταν ένα 85χρονος (και κάτι ψιλά) που αποφάσισε να κόψει την ανάσα των λουόμενων στην παραλία του νησιού των Δωδεκανήσων.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ανάρτηση στο Instagram: «Την τελευταία μας μέρα στην Ελλάδα, αυτός ο κύριος (πιθανόν στα 80 του) κολύμπησε και σιγά – σιγά ανέβηκε στον ψηλό βατήρα.

Με κομμένη την ανάσα όλη η παραλία τον παρακολουθούσε καθώς έριχνε μια ματιά στο καταγάλανο πέλαγος πριν βουτήξει. Για να σας δώσουμε το πλαίσιο, πρόκειται για μία κατασκευή από τσιμέντο περίπου 6 μέτρων στη μέση της θάλασσας. Κολύμπησε 5 λεπτά κόντρα στο κύμα. Ανέβηκε τα 30 απότομα σκαλιά μέχρι την κορυφή και βούτηξε δίνοντας μας το τέλειο 10άρι. Επέστρεψε στην ακτή έπειτα από ακόμη ένα 5λεπτο κολύμπι.

Μια όμορφη αγνή στιγμή που απαθανάτισε ο @mrjesserose που άγγιξε την ψυχή μου και με έκανε να αναρωτηθώ για αυτόν τον κύριο και το μάντρα της ζωής του.

Ζήσε την περιπέτεια!

Ο νεότερος εαυτός σου είναι πάντα μέσα σου.

Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς, παρά ο εαυτός σου.

Το να φοβάσαι το αναπόφευκτο είναι μάταιο. Ζήσε, λοιπόν, τη ζωή».

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News