Ανδρος: Επιχορήγηση ύψους 200.000 ευρώ στην Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι επενδύει πλέον χρόνο και χρήμα στην Άνδρο και δη στην Αχλα… Λογικό δεν είναι; Μαζί με τον σύζυγο της Ματέο Παντζόπουλο ετοιμάζουν μάλιστα και νέες κινήσεις… Και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην εφημερίδα «Secret», έρχονται νέες κατοικίες…

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, εγκρίθηκε και επιχορήγηση από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που είχε αιτηθεί η εταιρεία της όμορφης παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα, η «Sikinos Andros Τουριστική Εκμετάλλευση Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» έλαβε επιδότηση 200.000 ευρώ από την Περιφέρεια και το ΕΣΠΑ, προκειμένου να αναπτύξει μια επένδυση συνολικού κόστους 400.000 ευρώ. 

Στο συγκεκριμένο επίσημο έγγραφο δεν γίνεται αναφορά στο είδος της επένδυσης. Ωστόσο, την ίδια ώρα ο Ματέο Παντζόπουλος επεκτείνει τις πανέμορφες τουριστικές κατοικίες του στην Άνδρο, προσφέροντας περισσότερη άνεση και πολυτέλεια στον κάθε φιλοξενούμενο. Τα σχέδια των εξοχικών κατοικιών έχουν κάνει  οι αρχιτέκτονες Τάσος Ζέππος και Ελένη Γεωργιάδη και το γραφείο «Zege Architects».

Οι βίλες θα είναι χωρητικότητας άνω των έξι ατόμων, ιδιαίτερα πολυτελείς και θα έχουν η κάθε μια την δική της πισίνα, αναμένεται δε να έχουν ολοκληρωθεί εντός του 2019. Και βέβαια να σημειώσουμε ότι ήδη όλες οι κατοικίες του συγκροτήματος «Onar» είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, με σεβασμό στην κυκλαδική αρχιτεκτονική, και έχουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση.

Φωτογραφία: onar-andros.gr