Αρτεμις: Εν πλω τα μέλη του πληρώματος έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Το "Αρτεμις " ένα από τα αγαπημένα πλοία των Κυκλαδιτών έκανε ποδαρικό φέτος στο λιμάνι της Σύρου, καθότι έφτασε με αρκετή ταλαιπωρία, έντονη βροχόπτωση και μποφόρ στην "Αρχόντισσα των Κυκλάδων"... Ομως, τα μέλη του πληρώματος δεν περίμεναν να πιάσουν λιμάνι για να κάνουν Πρωτοχρονιά. Και εν πλω καλωσόρισαν τη νέα χρονιά.

Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης " Ο Στέλιος Περιστεράκης ευχήθηκε θερμά στα μέλη του πληρώματος και τη ναυτική "οικογένεια" για το 2019, λέγοντας τα παρακάτω: "Άλλη μια Χρονιά έφυγε με καλές και κακές στιγμές,όμως όλες αυτές οι αντιξοότητες που περάσαμε γίνανε εμπειρίες και γνώσεις που μας βοηθούν στην καθημερινότητα της δουλειάς μας,όπου όλοι είμαστε απαραίτητοι και σημαντικοί στο πλοίο μας.

Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την συμπαράσταση σας και την εργατικότητά σας.Να σας ευχηθώ υγεία,προκοπή, συνέπεια και υπευθυνότητα στην δουλειά μας και ας δημιουργούμε προοπτικές για καλύτερες μέρες.Να χαίρεστε και να σας χαίρεται η οικογένειά σας με πολύ αγάπη.Μεσοπέλαγα και στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων σας στέλνουμε τις ευχές μας στη ναυτική μας οικογένεια όπου και αν βρίσκονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γη να έχουν ούριους ανέμους απάνεμα λιμάνια υγεία δύναμη ανοιχτούς ορίζοντες και προϋποθέσεις στην εργασιακή και προσωπική ζωή που επιθυμούν.

Καλή Χρονιά στην Ελλάδα μας Ευλογημένο το 2019".