Δ. Αλεξανδράκη: «Στο Ηρώδειο έχασα σουτιέν (!!!) και πορτοφόλι»

Χαμόγελα από τη μία για την επιστροφή της στην …ενεργό δράση, όμως από την άλλη αναζητεί κάποιον να την ξεματιάσει καθότι υπό την επήρεια του ανάδρομου Ερμή πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Εως και το σουτιέν της έχασε… Ο λόγος για το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία επανήλθε στη δημοσιότητα με την συμμετοχή της στο σόου του Βασίλειου Κωστέτσου στο Ηρώδειο…

Και μετά το πέρας της εκδήλωση και μιλώντας στους δημοσιογράφους όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα zappit.gr προέβη σε αποκαλύψεις: «Έχει πέσει κακό μάτι. Μου πήραν τις πινακίδες, με χάκαραν στο Instagram, χάνω το πορτοφόλι μου, χάνω το σουτιέν μου μαζί με το πορτοφόλι μου. Ήμουν στην επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου, φορούσα μια πολύ ωραία δημιουργία του, η οποία ήταν εξώπλατη. Τα είχα βάλει σε μια τσάντα όλα τα ρούχα για να αλλάξω μετά και στη διαδρομή χάθηκαν δύο πράγματα: το πορτοφόλι και το σουτιέν. Τα βρήκαμε τελικά στο δρόμο, κάτω από το Ηρώδειο. Φεύγοντας από εδώ θα πάω να τα μαζέψω».

Η Δήμητρα φεύγοντας αποκάλυψε και την μικρή της αδυναμία: «Έχω βεστιάριο με 4 σειρές παπούτσια. Έχω παπούτσια από 10 ευρώ μέχρι και 1.500 ευρώ. Είναι αναλόγως τι μου αρέσει».